CHP’nin tanınmış siyasetçinin Şişli’deki kaçak inşaatına göz yumulduğu belgelendi!

CHP’nin tanınmış siyasetçinin Şişli’deki kaçak inşaatına göz yumulduğu belgelendi!

Şişli Belediyesi’nin, Bomonti’de sahibinin CHP’nin tanınmış isimlerinden biri olduğu iddia edilen kaçak katlara göz yumarak kaş ile göz arasında bitirildiği resimlerle belgelendi.

Son günlerde Şişli’de yapılan kaçak inşaat ihbarları dikkat çekmeye başladı. Şişli Belediyesi içerisinde belirli bir ekip tarafından kurularak oluşturulan bir sistemle kaçak inşaatlara göz yumulduğu ihbarları gazetemize gönderilen resimlerle adeta ispatlanmış oldu.   

İLK ÖNCE ZORLUK ÇIKARILIYOR SONRA İSE BAĞIŞ

Düne kadar Şişli’deki müteahhitler tarafından gazetemize, Şişli Belediyesi tarafından inşaata başlayabilmek için gerekli olan en basit izinleri dahi almakta zorluk çektikleri ihbarları gelmekteydi. Müteaahittler, çıkarılan zorluklardan sonra ise kendilerine verilen ihtiyaç listelerinin temin ettiklerinin ispatlanmasından sonra inşaata başlayabilmek için gerekli olan izinleri alabildiklerini ifade ediyorlardı.

sisli-de-gizemlik-kacak-kat2.jpg

KAÇAK KAT ATILIRKEN VE BİTTİKTEN SORANSI RESİMLENDİ

Gazetemize Şişli Belediyesi’nin bir taraftan yasal izinleri dahi vermeyi zorlaştırdığı iddia eden ihbarlar gelirken diğer taraftan da Şişli’de yapılan kaçak inşaat ihbarları ve belgeleri ardı ardına gelmeye başladı.

Şişli Gazetesi’ne gelen ihbarların birinde, Şişli Belediyesi’ne çok yakın bir konumda Bomonti’de kaçak olarak yapılarak iki kat inşaata göz yumularak kaş ile göz arasında da bitirildiği resimlerle belgelendi.

Şişli Belediyesi’nin göz yumduğu kaçak inşaatı yapan kişinin ise CHP’nin tanınmış isimlerinden ve geçmişte Mustafa Sarıgül’e yakınlığı ile bilinen ünlü bir siyasetçiye ait olduğu iddiası da dikkat çeken bir başka olay oldu.   

sisli-de-gizemlik-kacak-kat1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.