Şişli'de can pazarı

Şişli'de can pazarı

Şişli'de Otomobilinin Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Genç Kız, Aracıyla Taklalar Atarak Esentepe Köprüsü'nden Levent Sapağı'na Doğru Yaklaşık 70 Metre Uçtu.

Şişli'de otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden genç kız, aracıyla taklalar atarak Esentepe Köprüsü'nden Levent Sapağı'na doğru yaklaşık 70 metre uçtu. Aracının içinde sıkışan genç kız, itfaiye ve sağlık görevlilerinin örnek müdahalesiyle kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 34 MBY 10 plakalı özel otomobiliyle Levent'ten Beşiktaş istikametine seyir halinde olan Senem Erol (23), Boğaz Köprüsü kavşağını geçtikten sonra iddiaya göre, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobilinin kontrolünü sağlayamayan Erol, taklalar atarak Esentepe Köprüsü'nden Levent Sapağı'na doğru yaklaşık 70 metre uçtu. Erol'un içinde bulunduğu araç bariyerlerin dışına uçarken, yoldan başka bir aracın geçmemesi büyük bir faciayı önledi.

Çarpmanın etkisiyle genç kız, hurdaya dönen araç içinde sıkıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Aracın bariyerlere dayanması ve durduğu yerin eğimli olması, ekiplere zor anlar yaşattı. Araca zorlukla ulaşan ekipler hemen kurtarma çalışmalarına başlarken, bölgeye sevk edilen polis ekipleri ise meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin örnek çalışması sonucu genç, sıkıştığı yerden çıkartıldı. Aracın sol tarafının bariyerlere

dayanması sonucu, sağ taraftan çıkartılan Erol, dikkatlice sedyeye konuldu. Yolun engebeli olması nedeniyle güçlükle ambulansa konulan Erol, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen erkek arkadaşı da genç kızı yalnız bırakmadı.

Haber üzerine olay yerine koşan yakınları sinir krizleri geçirdi. Çevredeki vatandaşlar, görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösteren üzüntülü aileyi hastaneye yönlendirdi. Olayı gördüğünü söyleyen bir vatandaş, "Araç hemen yanımdan uçtu. Çok süratliydi. Kavşağa geldikten sonra takla atarak uçtu ve yolun diğer tarafına geçti. Araçta 1 kişi vardı. Gerçekten araçların yolda olmaması büyük bir faciayı önledi" diye konuştu.

Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erol'un ilk müdahalesinin ardından Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'ne sevkedildiği öğrenildi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.