Şişli’de başkan yardımcılıklarına ismi geçen meclis üyeleri kimler?

Şişli’de başkan yardımcılıklarına ismi geçen meclis üyeleri kimler?

Muammer Keskin Şişli Belediyesi’ne meclisten başka başkan yardımcısı atayacak mı? Atama yapacaksa da bu isimlerin kimler olduğunu Şişli Gazetesi mercek altına aldı.

BAŞKANIN 3 İSİM ATAMA HAKKI BULUNUYOR

Şişli’de nüfusa göre belediye başkanının meclisten üç başkan yardımcısı atama hakkı bulunuyor. Belediye başkanı atama yapıp yapmama hakkı kendi inisiyatifinde bulunuyor.

MECLİSTEN İLK İSİM RESÜL EMRAH ŞAHAN OLMUŞTU

Muammer Keskin ilk olarak, meclis listesinde 1’nci sıradaki, Ekrem İmamoğlu’nun Kentsel Dönüşüm de uzman, teknik ekibinden biri olan Emrah Resül Şahan’ı başkan yardımcısı olarak atamıştı. Akabinde de Şahan’ı koordinatör başkan yardımcısı yapmıştı.

KESKİN MECLİSTEN BAŞKA ATAMA YAPACAK MI?

Keskin’in iki meclis üyesi daha atama hakkı bulunuyor. Şişli’de Keksin’in meclisten iki kişiyi daha atayıp atamayacağı ve bu isimlerin kim olacağı da merak konusu oldu.

Şişli Gazetesi’ne gelen bilgilere göre Muammer Keskin’in meclisten iki kişiyi atayacağı ifade ediliyor. Kulisler bilgilerine göre kalan iki koltuk için 4 isim öne çıkıyor.

KESKİN’İN DİĞER İKİ ADAYI KİM?

Bu durumda da Keskin’in meclisten iki başkan yardımcısı daha yapacağı ifade ediliyor. Bu doğrultuda da Keskin’in diğer iki adayının kim olacağı merek ediliyor.

İşte kulis bilgileri;

İKİNCİ İSİME EN YAKIN ADAY CİHAN YAVUZ

Cihan Yavuz meclisten başkan yardımcılığına en yakın isimlerden biri durumunda. Yavuz; Muammer Keskin’in, Ankara’dan önerilen ve kontenjan 1’nci sıradan meclise gönderdiği isim olmuştu. Yavuz’un Şişli dışından olması onun en büyük dezavantajı olacak.

ÖRGÜTÜN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÜÇÜNCÜ ADAY

Keskin’in en çok zorlanacağı, Şişli’nin ve örgütün merakla beklediği son koltuk için de 3 isim öne çıkıyor.

BEŞİKTAŞ’TAN UMUT ŞENOL

Bu isimlerden birincisi Umut Şenol öne çıkıyor. Şenol; Muammer Keskin’in meclis listesinde 3’ncü sıradan yer almıştı. Şenol, Keskin’in seçim kampanyası süresince önemli katkılar sunmuştu.

Şenol; Beşiktaş’da belediye başkan aday adayı olmuştu. Oradan aday olamayınca Şişli’den meclis üyesi olmuştu. Şenol’un Şişli’nin ve örgüt dışından olması da Keskin’i zorlayacak.

AZINLIKLARDAN SELİNA DOĞAN

Diğer isim ise; Muammer Keskin’in meclise 6’ncı sıradan gönderdiği Selina Doğan aday. Doğan azınlıkların temsilcisi olarak geldi. CHP’den de milletvekili olan Doğan’ın da adaylar arasında yer alıyor. 

ŞİŞLİ ÖRGÜTÜNDEN DE HAKAN AKA

Diğer isimlerden biri ise; Muammer Keskin’in yakın çalışma ekibinden ve CHP Şişli Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olan Hakan Aka olacak. Aka, meclise 18’nci sıradan girmişti. Aka’nın en büyük avantajı da örgütün içinden ve Şişlili olması olacak.      

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum