ŞİŞLİ YENİ BİR SAHNEYE KAVUŞUYOR

ŞİŞLİ YENİ BİR SAHNEYE KAVUŞUYOR

TİYATRO KEDİ BLACKOUT SAHNESİ HALDUN DORMEN'İN BAŞROLÜNÜ OYNADIĞI DON KİŞOT OYUNU İLE SEZONA GÖRKEMLİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYOR.

Dünya edebiyatının ölümsüz yapıtlarından biri olan DON KİŞOT HALDUN DORMEN’in usta oyunculuğu ile 23 aralık cuma günü saat 20:30'da Tiyatro Kedi BLACKOUT ŞİŞLİ BUTİK AVM’de Gala gösterimi ile seyircisiyle buluşuyor.

.. Sevgili seyirci , sen Don Kişot’un ne akrabasısın ne de dostu.Düşüncelerinde özgürsün ve en yüksek mevki sahibi biri kadar yetkilisin; efendisi ve sahibi olduğunu kendi evindesin. Tıpkı kendi parasıyla yaşayan bir kral gibisin. Diyeceğim, bu hikayeyle ilgili olarak istediğin her şeyi söyleyebilirsin..”

Miguel de CERVANTES

İpek Kadılar Altıner ’in oyunlaştırdığı, Hakan Altıner ’in yönettiği DON KİŞOT  oyununun dekor tasarımı Barış Dinçel, kostüm tasarımı ise Türkan Kafadar imzasını taşıyor.  Miguel de Cervantes’in eserinin kahramanı DON KİŞOT’u Haldun Dormen oynuyor. Cervantes’in Kadınları rolünde, Füsun Önal;

Don Kişot’un ayrılmaz parçası Sanço ‘da ise Cenk Tunalı var. Abdül Süsler ’in oynadığı yazar Cervantes, her an sahnede ve olayların / kişilerin / hayatın akışını belirliyor, yönetiyor zaman zaman da kahramanlarıyla çatışıyor.

DON KİŞOT’un maceraları sırasında karşılaştığı tüm kahramanları Tiyatro Kedi’nin genç ve başarılı ekibi; Zeynep Aşkar, Eda Gülten, Onur Atilla, Sertaç Ekici, Hüseyin Gülhuy ve Doğan Akdoğan oynuyor.

Biletler 24 Aralık Cumartesi gününden itibaren

Tiyatro Kedi gişeleri ve Biletix’de.. 0212 257 79 36 / 257 79 37

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.