Şişli Tiyatrosu Şişli Belediyesi’nin desteğiyle yenilendi!

Şişli Tiyatrosu Şişli Belediyesi’nin desteğiyle yenilendi!

Şişli Tiyatrosu Şişli Belediyesi’nin de desteğiyle yenilenerek Mart ayının başında açılışı yapılması planlanıyor.

1972 yılında kurulan ve Adile Naşit, Gazanfer Özcan gibi sanatçıların sahne aldığı Şişli Tiyatrosu Şişli Belediyesi’nin de desteğiyle yenilendi.

Son olarak Ali Poyrazoğlu'nun bulunduğu Şişli Tiyatrosu’nda altı ay önce başlayan onarım faaliyeti büyük ölçüde tamamlandı. Yenileme çalışmaları 230 kişilik tiyatronun nostaljik havasına uygun olarak yapıldı.

Mart ayının başında açılışı planlanan Şişli Tiyatrosu’nun Sahibi Mustafa Kalkan "Biz yatırımımızla sanata ve sanatçıya destek olmayı amaçlıyoruz" diyor.

KALKAN, PROJEYLE İLGİLİ ŞU BİLGİLERİ VERİYOR

"Öncelikle herkes bu devirde sanata bu şekilde yatırım yapılır mı diye soruyor. Evet yapılır çünkü sanat her zaman kazandırır. Para kazandırmasa insan kazandırır. İnsanın aydınlanması için sanat gereklidir. Bu nedenle sanata yatırım yapıyoruz.

Tiyatroyu devir aldıktan sonra ortalama bir milyon liralık bir harcama ile yeniledik. Hem salonu olmayan tiyatrocular hem de yeni projelere her zaman destek vermeye hazırız. Genç sanatçılara ve tiyatro kulüplerine de destek vermeyi planlıyoruz. Dijital yayınlar da planlıyoruz. Ayrıca tiyatro çalışmalarımıza bağlı olarak bir de sanat akademimiz olacak. Salon ve diğer bölümler kongre, seminer amaçlı kullanılmak üzere de düzenlendi."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.