Şişli karıştı! İnönü 'Ben bu oyunu bozar, bağımsız aday olurum'! dedi.

Şişli karıştı! İnönü 'Ben bu oyunu bozar, bağımsız aday olurum'! dedi.

Sarıgül Şişli'yi yine karıştırdı. Sarıgül'ün Fidan Aslan Eroğlu'nu Şişli Belediye Başkan adayı yaptırmak istediği haber olunca ortalık karıştı. İnönü 'Ben bu oyunu bozar Şişli'ye bağımsız aday olurum' diyerek tepkisini sert bir dille ortaya koydu.

HEM CHP HEM ŞİŞLİ SİYASETİ KARIŞTI
Şişli'ye Mustafa Sarıgül tarafından Fidan Aslan Eroğlu'nun aday yapılmak istediği haberleri ortalığı ayağa kaldırdı. Bu haberlerin duyulmasından sonra hem Şişli siyaseti hem CHP Genel Merkezi karıştı. 

CHP TARİHİ PROTESTOLARLA KARŞILAŞACAK
Fidan Aslan Eroğlu'nun adaylığı kesinleşmesi durumunda Şişli'de ve CHP'de tarihinin görülmemiş protestoları ile karşılaşılacak. Bu yaşanan olay CHP siyasetinde ve özellikle de Şişli siyasetinde şok etkisi yaratmaya da devam edecek. CHP'ye Şişli tarihinden görülmemiş bir tepki ortaya konulacak.

İNÖNÜ'YE CHP'Lİ SİYASİLERDEN DESTEK VAR
Bunun ilk yansıması da Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü tarafından geldi. İnönü'nün Fidan Aslan Eroğlu'nun özellikle de Sarıgül tarafından aday yaptırıldığı haberlerine büyük tepki gösterdiği ifade ediliyor. 
Bu haberlerin doğru çıkması durumunda da Hayri İnönü'nün Şişli'den bağımsız aday olarak girebileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Şişli'de birçok CHP'li siyasinin de İnönü'ye destek olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.

SARIGÜL'ÜN OYUNLARI BİTMEK BİLMİYOR
Mustafa Sarıgül Şişli'yi yine karıştırmayı başardı. Sadece Şişli'yi karıştırmakla kalmayıp CHP'yi de karıştırdı.
Şişli ile uzaktan yakından hiçbir bağı olmayan ama Mustafa Sarıgül ile babadan bağı olan Fidan Aslan Eroğlu Şişli Belediye Başkan adayı yapılması hem Şişli'yi hem de CHP'yi ayağa kaldırdı.

CHP TARİHİNE GEÇECEK BİR SKANDAL
CHP gibi bir partinin Mustafa Sarıgül'ün istek ve beklentilerine göre aday belirlemiş olması da bir başka skandal olarak CHP tarihibe geceçek. Üstelik Mustafa Sarıgül'ün CHP'den istifa ederek gitmiş olması buna rağmen Mustafa Sargül'ün istediği bir adayın yapılıyor olması bir skandal olarak nitelendiriliyor. 

ŞİŞLİ HALKI CHP'Yİ AFFETMEZ
Şişli'de Mustafa Sarıgül'ün 500 milyon dolarlık bir rantın peşinde olduğu artık tüm kamuoyu tarfından biliniyor. Hal böyle iken CHP Genel Merkezi'nin bu olaya çanak tutması Şişli Halkı tarafından da affedilemeyecek bir olay olacak.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum