Şişli Halkı ile Şişli Belediyesi'nin deprem gerçekleri farklı çıktı!

Şişli Halkı ile Şişli Belediyesi'nin deprem gerçekleri farklı çıktı!

Şişli’de Teşvikiye halkı, deprem toplanma alanlarına inşaat yapılmaması için toplanırken, inşaat ruhsatını veren Şişli Belediyesi ise deprem gerçeğini halka anlatmak için gösteri saatinde televizyon programı yapması dikkat çekti.

ŞİŞLİ HALKI DEPREM TOPLANMA ALANINA

İNŞAAT YAPILMASIN DİYE TOPLANIYOR

Şişli Halkı, 17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde, Teşvikiye’deki deprem toplanma alanı olarak belirlenen kamu arazisi olan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin bulunduğu araziye inşaat yapılmaması için toplanıyor.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ DEPREM TOPLANMA ALANINA

İNŞAAT İZİN VERİYOR

Şişli Halkı deprem toplanma alanına inşaat yapılmasın diye toplanırken, deprem toplanma alanına inşaat yapılmasına izin veren Şişli Belediyesi’nin başkanı Muammer Keskin ise 17 Ağustos 1999 Türkiye depreminin yıl dönümü nedeniyle anlam bir mesaj yayınlıyor.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-deprem-gercegi-ile-tesvikiye-halkinin-gercegi-farkli.jpg

KESKİN: “DEPREMİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in yayınladığı mesajda; ‘17 Ağustos1999 Marmara Depremi’nin kalplerimizde bıraktığı acı hala taze... Kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. 21 yıldır unutmadık, unutmayacağız...’ derken, diğer taraftan da, Şişli’deki deprem toplanma alanına inşaat izni vermesi dikkat çekti.

İNŞAATA TEPKİ İÇİN ŞİŞLİLİLERİN TOPLANACAĞI SAATTE  

ŞİŞLİ BELEDİYESİ DEPREM İÇİN CANLI YAYIN YAPIYOR

Şişli’de Halk Teşvikiye’de deprem toplanma alanlarına inşaat izni verilmesine tepki koyup toplandığı gün ve saatte Şişli Belediyesi ise canlı yayında deprem gerçeğinin konuşulacağı canlı yayın yapması da bir başka çelişki oluşturdu.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-deprem-gercegi-ile-tesvikiye-halkinin-gercegi-farkli1.jpg

Şişli’deki bu deprem toplanma alanına inşaat yapılması ve Şişli Belediyesi’nin de bu alana inşaat izni vermesi, her ne yapılırsa yapılsın sonunda büyük sıkıntıların yaşanacağına kesin gözüyle bakılıyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler