Şişli Belediyesi Teksas’a döndü; Şişli'yi bekleyen tehlikeler!

Şişli Belediyesi Teksas’a döndü; Şişli'yi bekleyen tehlikeler!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yeni belediye binasına sonunda koruma ordusuyla gelerek girebildi. Şişli Belediye Personeli; ‘Şişli Belediyesi Teksas’a döndü. Bizim çalıştığımız ortamı tüm Şişlili görsün’ diyerek bu görüntüleri gazetemize gönderdi.

İNÖNÜ’YÜ SİLAHLI EKİP KORUYOR

Sarıgül Ailesi’nin Hayri İnönü’ye baskı ve şiddet kullanarak istifaya zorlandığı haberlerinden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hayri İnönü’ye sahip çıkmıştı. Bu gelişmeyle ortalıkta görünmeyen Hayri İnönü kendisine kalabalık bir koruma ekibi kurarak ortaya çıktı. Üstelikte bu koruma ekibinin silahlı korumalar olduğu iddia ediliyor.

İNÖNÜ’YÜ MÜZEYYEN KÜNEY YÖNLENDİRİYOR

Kavga gürültüyle işim olmaz diyen Hayri İnönü’nün bu tür işlere tenezzül edecek biri olmadığı ifade edilirken bu işlerin arkasında da İnönü’nün eski baş danışmanı Müzeyyen Küney’in olduğu iddia ediliyor.    

EMİR SARIGÜL DE STRESE GİRMİŞ

Bu gelişmelerle de bu sefer Emir Sarıgül durumu düzeltmek yerine strese girdiği bu stresle de yapmaması gereken hatalar yaptığı ifade ediliyor. Daha Şişli Belediyesi’ne geleli dokuz ay gibi bir süre olmasına rağmen karşısına çıkan zorluklara çözüm üretememesi hem kendisinin hem de yakın ekibinin belediyeyi yönetebilecek donanıma sahip olmadığı yorumlarına neden oldu.

BABA NE HAYRİ NE EMİR TONGUÇ DEMİŞTİ

Baba Mustafa Sarıgül’de hem Emir Sarıgül’ü hem de Hayri İnönü’yü yakınen tanıyan biri olduğu için Şişli Belediyesi gibi devasa bir belediyeyi yönetebilecek donanıma sahip olmadıklarını bildiği için yakın arkadaşlarına ne Emir ne Hayri diyerek Tonguç Çoban’ı belediye başkanı yapacağını ifade ettiği iddia edilmekteydi.

Tüm bu gelişmelerle de Şişli Belediyesi’nde bir varmış bir yokmuş hikayesinin yaşandığı ifade ediliyor.

İLK ÖNCE HAYRİ İNÖNÜ KAYBOLMUŞTU

Hayri İnönü’nün belediyede ki 21 müdürü ve Emir Sarıgül’e bağlı olan müdürlükleri aldıktan sonra Sarıgül Ailesi’nin adamları tarafından İnönü’nün danışmanı ve özel kalem müdürünü tartaklanmış ve Hayri İnönü’nün istifa etmesi için tehtid edildiği ifade edilmişti. Sonrasında da Şişli Belediyesi karışmış ve İnönü’nün görevden aldığı müdürler makamlarını terk etmemişlerdi. Bu karışıklıklara rağmen Hayri İnönü de Amerika’ya gitmesi tepkilere neden olmuştu.

ŞİMDİ DE EMİR SARIGÜL KAYBOLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun Hayri İnönü’yü desteklemesinden sonra ortalıktan kaybolan ve istifa etmesi beklenen Hayri İnönü Şişli’ye gelerek istifa etmiyorum ve Şişli Belediye Başkanı benim demesinden sonra baba Mustafa Sarıgül’ün belediye başkanlık sözü verdiği Emir Sarıgül ortalıkta görünmez oldu. Bu durumun da Emir Sarıgül’ün kriz yönetebilecek bilgi birikiminin olmadığının göstergesi olduğu ifade ediliyor.

SARIGÜL VE İNÖNÜ KRİZİ GÜN GEÇTİKÇE ARTACAK

Hayri İnönü ve Emir Sarıgül’ün kendi aralarındaki tartışmalara çözüm bulabilecek bir olgunluğa sahip olmadıkları ve her ikisinin yakınlarındakilerin de bu gidişata çomak soktukları iddia ediliyor. Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Sarıgül Ailesi arasında yaşanan krizin gün geçtikçe artacağı belirtiliyor.

ŞİŞLİ’DE SEVGİDEN ESER KALMADI

Şişli Halkı’na hizmet sözü vererek göreve talip olan Sarıgül Ailesi ve İnönü; Şişli Halkı’nın sorunlarına çözüm bulmak, huzur ve mutluluk vermekten ziyade kavga ve şiddetle dolu makam ve mevki peşinde koşan bir yönetim sergilemeleri tepkilerin artmasına neden oluyor.

Bu durumun Mustafa Sarıgül’ün ‘Şişli’de sevgi kazanacak’ sloganından artık eser kalmadığının bariz göstergesi olarak yorumlanıyor.  

ARTIK ŞİŞLİLİ İKİSİNE DE İNANMAYACAK

Bu saatten sonra da kendi çalışanına huzur ve mutluluk veremeyen Sarıgül ve İnönü’nün bu kadar olaylardan sonra belediye başkanı kim olursa olsun artık Şişli Halkı’na hizmet edemeyeceği ifade ediliyor.

Ayrıca saatten sonra da Şişli Belediye Başkanı kim olursa olsun gerek belediye personelinin gerekse de Şişli Halkı’nın güvenine asla sahip olamayacakları belirtiliyor.   

 BEDELİNİ ŞİŞLİ HALKI ÖDÜYOR

Sarıgül Ailesi ile İnönü arasında yaşanan bu gerilimin ve iktidar savaşının bedelini hem Şişli Belediyesi’nde çalışan personel hem de Şişli’de yaşayan halk ödüyor. Şişli Halkı’nın da bunun bedelini yaklaşan milletvekili seçimlerinde vereceği düşünülüyor.

BUNUN DA BEDELİ ÇOK AĞIR OLACAK

Şişli Belediyesi’nde yaşanan bu sansasyonlar nedeniyle milletvekili seçimlerinde CHP’nin oyunda ciddi bir düşüş yaşanması bekleniyor. Ayrıca da gidişatın Mustafa Sarıgül'ü de milletvekilliğinden edebileceği belirtiliyor. Sonrasında da CHP Genel Merkezi’nin bunun hesabını sormak adına Şişli’ye müdahale edeceği bekleniyor. Bu müdahaleyle de her iki tarafa da yaptıklarının bedelini çok ağır ödettirileceği ifade ediliyor.

BÖYLE GİDERSE NE İNÖNÜ NE EMİR OLACAK

Eğer Sarıgül Ailesi ile İnönü arasında bir çözüm bulunamaz ve sorunlar devam eder, milletvekili seçimlerinde CHP’nin oyu düşer ise; Hayri İnönü istifa ettirilse dahi Emir Sarıgül’ün asla belediye başkanı olmasına izin verilmeyeceği iddia ediliyor.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.