Şişli Belediyesi çalışanlarından Muammer Keskin'in aldığı karara protesto!

Şişli Belediyesi çalışanlarından Muammer Keskin'in aldığı karara protesto!

Şişli Belediyesi çalışanları, Şişli Belediyesi’nin önünde Muammer Keskin’in almış olduğu yeni çalışma modelini protesto ettiler.

Genel İş Sendikası 3 Nolu Şube Yönetiminin organize ettiği protestonun basın açıklamasını Genel Sekreter Aslan Güngör yaptı.

Şişli Belediyesi işçileri basın açıklaması esnasında; “İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız ”, “Hak, hukuk, adalet”, “Direne direne kazanacağız” diyerek sık sık slogan attılar.

sisli-belediyesi-iscileri-muammer-keskin-i-protesto-ettiler1.jpg

İŞTE, ŞİŞLİ BELEDİYESİ İŞÇİLERİNİN BASIN AÇIKLAMASI

Yıllardan beri, belediyemizin tüm yerel hizmetlerini yağmura, kara, hastalıklara, salgına aldırış etmeden çalışmaya devam ediyoruz.

Son zamanlarda belediyemiz tarafından yeni bir çalışma modeli uygulanmak istenmektedir. Bu uygulama süre gelen kazanımlarımızı elimizden almakla beraber sosyal hayatımızı da derinden etkilemektedir.  

sisli-belediyesi-iscileri-muammer-keskin-i-protesto-ettiler2.jpg

“YENİ ÇALIŞMA MODELİNE SON VERİLMELİ”

Bu nedenle, bugün bu saatte sadece belediye yönetimimizi bu uygulamaya son vermesi için toplandık. Bu bir eylem değildir. Sadece protestodur. Bu uygulamayı protesto etmek için bir araya geldik. Alkışlarla protesto edip evlerimize döneceğiz. Gelişmeler hakkında sizlere bilgi vereceğiz.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum