Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’den canlı yayın salvosu!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’den canlı yayın salvosu!

Muammer Keskin, Ekim Ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda yaşanan kendisinin de dahil olduğu tartışmada, sarf ettiği sözleri ve tutunduğu tavırları gizlemek için çekilen görüntüleri kestirdiği ortaya çıktı.  

Şişli Belediyesi, meclis toplantılarını sürekli canlı yayınlarla Şişli Halkı’na ulaştırıyordu. Düne kadar da canlı yayınlanan görüntülerin tamamı kesilip biçilmeden olduğu gibi Şişli Belediyesi’nin Youtube kanalında kalıyordu.

KESKİN, CANLI YAYIN GÖRÜNTÜLERİNİ KALDIRTTI

Ekim Ayı meclis toplantısının ikinci oturumundan sonra canlı yayınlanan görüntülerin Şişli Belediyesi’nin kanalından kaldırıldı. Meclis toplantısındaki görüntülere 4 saat ulaşılamadı. Aradan geçen 4 saatin sonunda Şişli Belediyesi’nin Youtube kanalına meclis toplantısındaki görüntüler tekrar yüklendi.  

KESKİN, CANLI YAYIN GÖRÜNTÜSÜNÜ KESTİRDİ

Şişli Gazetesi ve TV Şişli olarak daha önceden de sürekli yaptığımız gibi Şişli Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısını da yayınlandığı şekliyle anında kayıt altına almıştık.

Şişli Belediyesi’nin kaldırdığı canlı yayın görüntülerinin tekrar yüklediği kayıtları incelendiğimizde, gerçek görüntülerden Muammer Keskin’in sarf ettiği sözlerin ve tutunduğu tavırların olduğu bölümün silindiğini fark ettik.

MUAMMER KESKİN, GERÇEKLERİ GİZLEMEK İSTEDİ

Muammer Keskin, katıldığı tartışmalardaki sarf ettiği sözlerden ve tutunduğu tavırdan kendisi dahi rahatsız oldu ki, o görüntüleri Şişli Halkı'ndan gizlemeye çalıştı. Keskin, kamuoyunun görmesini istemediği görüntüleri kestirerek hiçbir şey olmamış gibi tekrar yayına koydurttu.    

ŞİŞLİ GAZETESİ VE TV ŞİŞLİ,

ŞİŞLİ’NİN SİGORTASI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Şişli Gazetesi ve Tv Şişli var olduğu sürece; Şişli’de ve Şişli Belediyesi’nde yaşananların gizlenemeyeceğini, silinen kayıtların olduğu gibi yayınlanacağını, yapılan değişikliklerin afişe edileceğini, hangi salvolar yapılırsa da yapılsın Şişli Halkı’ndan gerçeklerin gizlenemeyeceğini bir kez daha ortaya koymuş olduk.

Şişli Gazetesi ve Tv Şişli, çeyrek asırdır olduğu gibi, Şişli’nin sigortası olmaya devam edecek.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.