Sinpaş Queen Central Park

Sinpaş Queen Central Park

Sinpaş GYO İstanbul’un özellikle gelişmekte olan ilçelerinde çok sayıda markalı konut projesi yaptı ve çevreye değer kazandırdı.

Sinpaş GYO İstanbul’un özellikle gelişmekte olan ilçelerinde çok sayıda markalı konut projesi yaptı ve çevreye değer kazandırdı. Şimdi de bu bölgelerdeki projelere devam ederken merkez ilçelerde de lüks konut projeleri yapmaya başladı. Bu Premium projelerden ilki Bomonti’de başlayan Queen Central Park projesi olacak. Queen Central Park bir rezidans projesi olarak şehir yaşamına yepyeni bir bakış açısı getirecek. 26 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Sinpaş Queen Central Park 48 katlı tek kule olarak inşa ediliyor. Taçlı mimari siluetiyle Avrupa Yakının simge projelerinden biri olacak. Projede modüler daire sitemi uygulanıyor ve 50-80-100 metrekare büyüklüklerinde 1080 modül bulunuyor.

İsteyen birden fazla modül alarak evini büyütebiliyor veya isterse küçültebiliyor. Modüllerin satış fiyatları metrekaresi 11 bin lira ile 18 bin lira arasında değişiyor. 1+1, 2+1, 3+1 modül seçeneklerinin satış fiyatları ise 950 bin ile 2.500.000 liralardan başlıyor. Düşük peşinatlarla ve banka kredileriyle ev sahibi olunabiliyor. Bomonti tarihi dokuya sahip, kültür ve sanat etkinliklerinin yoğun olduğu modern bir semttir. Queen Park da tarihi dokuyu koruyan modern bir yaşam alanı yaratmayı hedefliyor.

Sinpaş Queen Central Park Projesi çok avantajlı bir lokasyonda bulunuyor. Şehrin en önemli kültür sanat merkezlerine, en köklü eğitim ve sağlık kurumlarına yakın mesafede bulunuyor. Ayrıca eğlence alışveriş ve ticaret merkezlerine, Taksim, Nişantaşı, Beşiktaş ve Bomontiada’ya yürüme mesafesinde bulunuyor. TEM ve E-5 Karayoluna 5 dakikalık, Atatürk Havalimanına 20 dakikalık mesafede bulunuyor. Queen Central Park hem Boğaza hem de tarihle geleceğin buluştuğu tarihi yarımadaya hâkim bir konumdadır. Şehrin gürültüsünden ve karmaşasından kaçmak isteyenler şimdiye kadar yeni gelişen bölgelerdeki konut projelerini tercih etmekteydi.

Ancak Queen Central Park şehrin ortasında sakin ve huzurlu bir yaşam alanı sunuyor ve aileler de şehrin merkezinde huzuru ve konforu bulacakları bu projeyi tercih ediyor. Queen Central Park şehrin merkezinde, şehir yaşamının tüm ihtiyaçlarını sunan, ailelere konforlu, huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı sunan Şişli konut projeleri arasındaki en nitelikli projelerden biridir. Projenin içinde bir şehir parkı, park içinde yüzme havuzu, güneşlenme terasları, oyun ve dinlenme alanları, tenis kortu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Proje 2018 de bitecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.