Sinemalarda bu hafta

Sinemalarda bu hafta

Hafta boyunca seyirciyle buluşacak filmler şöyle...




“Günah Şehri (Sin City)” filminin yönetmeni Robert Rodriguez, beğendiği filmlerdeki korku tarzını harmanlayarak “DEHŞET GEZEGENİ - PLANET TERROR” filmini yarattı.
Quentin Tarantino’nun da Rodriguez’e görüntü yönetmeni olarak yardım ettiği filmde, Freddy Rodriguez, Danny Trejo, Rose McGowan ve Naveen Andrews oyunculuk performanslarını sergiledi. Aksiyon-bilimkurgu-gerilim türündeki film 90 dakikalık seyir sunuyor.

Yönetmen Craig Brewer’in “KARA YILAN İNLİYOR - BLACK SNAKE MOAN” filmi de bu hafta seyircilerle buluştu. Justin Timberlake, Samuel L. Jackson, Christina Ricci ve John Cothran Jr. gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, dram ve romantizmi bir arada sevenler için. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta televizyonda 60 milyon izleyici ile buluşan Simpson ailesi, şimdi de sinema salonunun konuğu olacak.

“SIMPSONLAR SİNEMA FİLMİ (THE SIMPSONS MOVIE)” adlı filmde, Homer her zamanki sakarlıklarıyla bu sefer tüm dünyanın başını belaya sokar. Dünyayı kurtarmak gibi bir görev üstlenen Homer, bir yandan da ailesinin çevresinde gelişen olayları halletmek zorundadır.

Bille August’ın yönettiği ve Joseph Fiennes, Dennis Haysbert, Diane Kruger ile Shiloh Henderson’un oynadığı “ÖZGÜRLÜĞÜN RENGİ (GOODBYE BAFANA)”adlı film, Güney Afrika’da bir hapishanede gardiyanlık yapan sıradan bir askerin, Nelson Mandela’nın gardiyanlığı görevine atanması ve zencileri ülkeyi tehdit eden en önemli unsur olarak gören gardiyanın fikirlerinin Mandela ile vakit geçirdikçe değişmeye başlaması üzerine kurulu...


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.