Sheraton otel zinciri 13 yıl sonra yeniden İstanbul'a geldi

Sheraton otel zinciri 13 yıl sonra yeniden İstanbul'a geldi

İstanbul Maslak’taki eski Princess Oteli, 24 Mayıs’tan itibaren franchising sistemi ile Sheraton olarak çalışmaya başlayacak.

İstanbul Maslak’taki eski Princess Oteli, 24 Mayıs’tan itibaren franchising sistemi ile Sheraton olarak çalışmaya başlayacak. Bir süreden beri yenileme çalışmaları yürütülen otel, Oğuz Serim ve Cenk Kınay’in kurduğu OC adlı şirket tarafından kiralanmıştı. Eski Princes Otel’in işletmesini üstlenen Sheraton 13 yıl sonra yeniden İstanbul’a döndü.


Türkiye’de faaliyet gösteren eski uluslararası otel işletme zincirlerinden iken 1994’te İstanbul’u terkeden Sheraton Taksim’de bulunan şimdiki Ceylan İnter-Continental’i işletiyordu.


Sheraton şimdi Maslak’ta bulunan eski Princess Otel’i işletecek. Maslak’taki Princess oteli Cem Kınay’ın kardeşi Cenk Kınay ile Magic Life’ın eski ortaklarından Oğuz Serim’in kurduğu OC adlı şirket tarafından kiralanan otelin işletmesi franchise anlaşması ile Sheraton’a verildi. Böylece Sheraton’un Türkiye’de işlettiği tesis sayısı 4’e yükseldi.


Sheraton Türkiye’de halen Ankara, Çeşme ve Antalya’da üç otel işletiyor. Bu otellere İstanbul Maslak Sheraton da eklendi.

Sheraton’un işletmesini üstlendiği eski Maslak Princess’te bir süreden beri yenileme çalışmaları yapılıyordu. Yenileme çalışmalarının tamamlanması biten otelin Sheraton adıyla 24 Mayıs’ta çalışmaya başlayacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.