SHELLHGS YÜKLEME

SHELLHGS YÜKLEME

Sürücülerin paralı yollarda geçişte kullanmaları sağlayan HGS kartlarının alınabileceği yerlerden birisi de Shell petrol istasyonlarıdır.

Sürücülerin paralı yollarda geçişte kullanmaları sağlayan HGS kartlarının alınabileceği yerlerden birisi de Shell petrol istasyonlarıdır. Sürücülere ihtiyaç duydukları anda rahatça yükleme imkanı sunulan bu sistemde Türkiye’nin her bölgesine akaryakıt dağıtımı ve satışı yapan ve geniş petrol ofisi ağı ile her yerde yaygın olarak faaliyet gösteren Shell aracılığı ile ile ilgili tüm işlemler yapılabilir. Üstelik hem HGS etiketi satın alma işlemleri, hem de HGS etiketleri için kredi yükleme işlemleri de Shell petrol ofisleri aracılığıyla yapılabilmektedir.

HGS kartına bakiye yükleme konusunda  Shell ofisleri aracılığıyla yükleme yapacak olanların etiket aldıktan sonra o kartlın doldurma limitine göre para yüklemesi yapılması gerekir. Shell işlemleri ile ilgili Shell firması tarafından oluşturulan şartlara ise sadece ilk doluma ait olmak üzere asgari, 1. Sınıf: 30 TL, 2. Sınıf: 37,5 TL, 3. Sınıf: 53 TL, 4. Sınıf: 67,50 TL, 5. Sınıf: 81,50 TL şeklinde limitler belirlenmiştir. Bu limitler nedeniyle de araç sahiplerinin araçları üzerinden edinilecek HGS etiketi için, araçların sınıflarına göre belirlenen dolum tutarlarına uyması gerekmektedir. Zaman zaman sunulan kampanyalarda da Shell üzerinden kampanyaya tabi olarak ve ekonomik olarak da HGS etiketlerine dolum yapılabilir ve yeni HGS kartı alınabilir. Shell HGS yükleme konusunda, tüm sürücüler anlaşmalı olan bütün Shell petrol ofislerinden rahatlıkla HGS kartlarına yükleme yapabilmektedirler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.