Shakira 9 Temmuz'da İstanbul 'da

Shakira 9 Temmuz'da İstanbul 'da

9 Temmuz Pazartesi akşamı Kuruçeşme Arena'da gerçekleşecek Shakira konseri, yılın en çok ses getiren müzik olayı olacak.

Aldığı sayısız "Yılın En Çok Satan Albümü" ödülü ile müzik dünyasının en güçlü kadın şarkıcılarından biri olarak kabul edilen, Lübnan asıllı bir baba ile Kolombiyalı bir annenin kızı olan Shakira İstanbul'a geliyor. 4 Grammy, 6 Latin Grammy, 12 MTV, 14 Billboard ödülü bulunan Latin müziğinin genç ismi 9 Temmuz Pazartesi akşamı Kuruçeşme Arena'da vereceği konserde başta son albümü "Oral Fixation"dan olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendirecek.

İKSV tarafından BKM işbirliğiyle ve Bonus Card sponsorluğunda düzenlenen Shakira konserinde Bonus Card da 7. yaşını kutlayacak. Meksika turnesinden yansıyan görüntüleri ile tüm dünyayı bir kez daha kendisine hayran bırakan Shakira'nın Türk hayranları da gün sayıyor.

Shakira'nın "Oral Fixation Tour" kapsamında gerçekleştirdiği Güney Amerika turnesinin son konseri Meksika'nın başkenti Meksiko'daki büyük Zokalo meydanındaydı. Konseri Shakira'nın 210.000 hayranı seyretti. Shakira'nın Mayıs ayı boyunca süren turnesinin her ayağı yüzbinleri konser alanlarına topladı. Shakira, turnenin hemen ardından da yepyeni klibiyle ekrana gelmeye başladı.

Bol Ödüllü Shakira

Shakira, İspanyolca albümündeki "Las De La Intuicion" parçasına çektiği klibinde mavi peruğu ile kameranın karşısına geçti. Shakira, kendisine eşlik eden dansçılarla birlikte, sıradışı kostümleri ve kendine has danslarıyla muhteşem bir şov yapıyor.

Aldığı sayısız "Yılın En Çok Satan Albümü" ödülü ile müzik dünyasının en güçlü kadın şarkıcılarından biri olarak kabul edilen Shakira konserde başta son albümü "Oral Fixation"dan olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Lübnan asıllı bir baba ile Kolombiyalı bir annenin kızı olan Shakira, 4 Grammy, 6 Latin Grammy, 12 MTV, 14 Billboard ödülüne sahip.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.