Shake İt Up Şekerim...

Shake İt Up Şekerim...

Bu yılki yıldızlı Turkcell geceleri'nin dördüncü konuğu Kenan Doğulu oldu. 28 Temmuz Cumartesi akşamı Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriylebuluşan Doğulu, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

ORKUN TÜRE BODRUM'DAN BİLDİRİYOR...

Birbirinden ünlü yıldızları 14 Temmuz-26 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluşturacak olan Yıldızlı Turkcell geceleri'nin dördüncü akşamında sevilen pop yıldızı Kenan Doğulu sahne aldı. Yaklaşık olarak 3saat sahnede kalan Kenan Doğulu sahne performansıyla hayranlarını coşturdu.


Helsinki'de düzenlenen 52'inci Eurovision Şarkı Yarışması'nda  'Shake İt Up Şekerim' isimli parçayla 163 puan alarak Türkiye'ye dördüncülük getiren Kenan Doğulu, en çok sevilen eski ve yeni parçalarından oluşan bir repartuar ile Bodrumlu müzik severleri büyüledi.


14 Temmuz’da Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu ile başlayan beşinci “Yıldızlı Turkcell Geceleri”nde Ferhat Göçer, Hisseli Harikalar Kumpanyası ve Kenan Doğulu konserinden sonra, 3 Ağustos Cuma Hüsnü Şenlendirici&Brooklyn Funk Essentials, 4 Ağustos Cumartesi Sezen Aksu, 11 Ağustos Cumartesi Kıraç&Funda Arar, 24 Ağustos Cuma Şebnem Ferah Unplugged konseri ve 26 Ağustos Pazar Anadolu Ateşi gösterisi Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alacak.




Restorasyon çalışmalarının ardından 2003 yılında sanatseverlere kapılarını açan Bodrum Antik Tiyatro, o günden bu güne “Yıldızlı Turkcell Geceleri”ne ev sahipliği yapıyor. Turkcell ve Ericsson Türkiye’nin desteğiyle 1998’de toplumsal değerlerimizi geliştirme, kültür ve sanat mirasımızı koruyup ülkemize geri kazandırma amacıyla Mindos Kapı restorasyonu ile başlayan proje, limandaki Osmanlı Kalesi’nin onarımıyla sürdü. Ardından, Haziran 2002’de Bodrum Antik Tiyatro restorasyonu geldi. Helen döneminden günümüze ulaşan önemli kalıntılardan biri olan Bodrum Antik Tiyatro 3.000 kişilik kapasitesiyle bugün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.


BKM organizasyonuyla gerçekleştirilen “Yıldızlı Turkcell Geceleri” biletleri Temmuz ayından itibaren, Biletix’in Kaleönü, İskele Market, Marina Yacht Club, Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi, Antik Tiyatro gişelerinden ve Biletix’den satın alınabiliyor.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.