Sezonun son derbisine doğru...

Sezonun son derbisine doğru...

Şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Fenerbahçe sezonun son derbisinde Galatasaray'la karşılaşıyor. Kanarya prestij peşinde, Cimbom ise kazanmak zorunda...

Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun son derbi maçında yarın karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek. Demirlek'in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Cemal Gemici yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Cem Deda. Derbi maçta hakem gözlemciliklerini Doğan Şen ve Nüzhet Kiper Bağış, federasyon temsilciliklerini de Haluk Gözen, Ali Okumuş ve Mehmet Top yapacak. Ezeli rakipler, sezonun son derbi maçının hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları antrenmanlarla tamamlayacaklar.

-GALATASARAY, İKİNCİLİK İÇİN KAZANMAK ZORUNDA- Derbi maçta ev sahipliği yapacak olan Galatasaray, Beşiktaş ile yarıştığı lig ikinciliği için sahaya mutlak galibiyet amacıyla çıkacak. Fenerbahçe karşısına, ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde çıkacak olan sarı-kırmızılılar, hem şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Fenerbahçe'yi yenerek, ilk yarıdaki mağlubiyetin rövanşını almak, hem de bu sezon evinde oynayacağı son maçı kazanarak, lig ikinciliği umutlarını sürdürüp, taraftarlarına 3 puan armağan etmek istiyor. Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle Okan, Arda ve Aydın, yarınki derbide forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları bulunan Hasan Şaş, Mehmet Topal ve Cihan'ın da derbide oynama olasılıklarının düşük olduğu, bu futbolcular hakkında kesin kararın bu akşam yapılacak son antrenmanın ardından verileceği bildirildi.

-FENERBAHÇE PRESTİJ PEŞİNDE-

Şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Fenerbahçe ise Ali Sami Yen Stadı'na prestij mücadelesi için çıkacak. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Appiah ile cezalı Selçuk, derbi maçta forma giyemeyecek. Cezaları biten Aurelio ve Kezman ise görev verilmesi halinde derbide oynayabilecek.

-OLASI 11'LER-

Sezonun son derbi maçına ezeli rakiplerin şu 11'lerle çıkması bekleniyor: Galatasaray: Mondragon, Song, Emre, Tomas, Orhan, Sabri, Mehmet Güven, Inamoto, Ayhan, Necati, Ümit Karan. Fenerbahçe: Serdar, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Aurelio, Deniz, Tuncay, Alex, Tümer, Kezman.



AA

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.