Seyfi Erbaş, Şişli Belediyesi Meclis Üyesi

Seyfi Erbaş, Şişli Belediyesi Meclis Üyesi

Seyfi Erbaş, 2019 yerel seçimlerinde, Şişli Belediyesi Meclis Üyesi seçildi.

Seyfi Erbaş, Şişli Belediyesi’nde, Denetim Komisyon Başkanlığı yapıyor. Erbaş aynı zamanda da İBB Meclis Üyesi.  

SEYFİ ERBAŞ KİMDİR?

1959 Trabzon doğumlu olan Erbaş, Mali Müşavir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu.

1980 öncesi üniversite yıllarında adım attığı sol siyasal düşünce yolculuğu 1986 yılında SHP ile birleştirdiği, 1989 yılından beri de Beşiktaş ilçesinde CHP saflarındaki siyaset yaşamına devam ediyor.

2006-2007 yıllarında İstanbul il yönetiminde bulundu. 2008 yılında İstanbul İl Saymanlığı görevinde bulundu. Seyfi Erbaş birçok yerel ve genel seçim kampanyalarında seçim komisyonlarında görev aldı, seçim kampanyalarını yönetti.

Trabzon Ve Sakarya’da partinin çalışmalarına katkı vermeye il ve ilçe örgütlerine destek vermeye devam etmektedir.

Eğitim alanındaki çalışmaları ile öne çıkan Seyfi Erbaş, Karadeniz ve özellikle Trabzon bölgesinde öncelikle yoksul kız çocukların eğitimine katkı sunmanın yanında bir çok eğitim projesinde yer aldı ve bu projeleri bizzat yürüttü.

Karadeniz bölgesindeki çevre sorunlarıyla ilgili özellikle HES projelerine karşı yürütülen mücadelede yer aldı. Bu sorunları konu alan bir sinema filmi olan 'KIRLANGIÇLAR SUSAMIŞSA' ve bir kültür projesi olan, Osmanlı döneminde medreseler bölgesi Of'un yöresel tarihi ile ilgili hazırlanan 'Eski Of Medreseleri' isimli belgeselin yapımcılığını üstlendi.

Trabzon Eğitim Kültür Ve Sanat Derneği Başkanlığı, Trabzon Dernekleri Federasyonu Saymanlığı, Karadeniz Konfederasyonu Üyeliği, Of-Hayrat Derneği Yönetim Kurulu üyeliği, Beşiktaş Dikilitaş Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliği gibi birçok sivil toplum kuruluşunda görevlerde bulundu.

Halen İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyesi olan Erbaş, birçok sivil toplum kuruluşunda yönetici ve başkan olarak görevlerde bulundu.

Medikal ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren uluslararası bir firmada üst düzey yöneticilik yapan Seyfi Erbaş, bu görevinden emekli oldu.

Evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.