'Sex and the City' beyazperdede!

'Sex and the City' beyazperdede!

Şehir kadınının yaşamına farklı bir pencereden bakan ve bir dönem televizyonlarda fırtına gibi esen "Sex and the City" beyazperdeye geliyor.

Yapımda, dizinin dört ünlü oyuncusu Sarah Jessica Parker,Kim Cattrall, Kristin Davis ile Cynthia Nixon kamera karşısına geçecek.
      
Sinema sektörü yayın organı Variety’nin internet sitesinde yer alan habere göre, New Line Cinema şirketi, bir dönem Türk televizyonlarında da seyirciyle buluşan "Sex and the City" dizisini beyazperdeye taşıyor.
     
Ekranlarda 1998-2004 yılları arasında 94 bölüm boyunca seyirciyle buluşan dizinin sinema versiyonunun çekimlerine sonbalar aylarında başlanması planlanıyor.
     
Uzun süredir bu film için görüşmeleri sürdüren ve dizinin orijinal kadrosunda bulunan dört yıldız da film için kamera karşısına geçecek.
     
Filmde, Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) ve Cynthia Nixon’ın (Miranda Hobbes) aynı rollerde izleyici karşısına çıkacağı filmin yapımcısı Michael Patrick King, yönetmen ve senaryo yazarlığını üstlenecek.
     
Filmin yapımcılığını da Michael Patrick King, filmin başrol oyuncusu Sarah Jessica Parker, John Melfi ile Darren Star ortaklaşa gerçekleştirecek.
     
Candace Bushnell’in aynı adlı kitabından televizyon ekranlarına uyarlanan dizinin sinema versiyonu da yine aynı temayı taşıyacak.
     
Filmin çekilmesinde, dizinin fanatiklerinin yoğun ısrarlarının da etkili olduğu belirtildi.
     
"Sex and the City" dizisinin, 2 yıl önce de beyazperdeye uyarlanması düşünülmüş, ancak filmin başrol oyuncularından Kim Cattrall, projede Parker’ın ağırlıklı olmasını ve daha fazla ücret almasının öngörülmesini gerekçe göstererek projede yer almak istememişti. Cattrall’ın, şu anda yaptığı anlaşmadan memnun olduğu ve hayli yüksek bir ücretle rol alacağı belirtiliyor.
     
Dizideki diğer oyuncularla da görüşmelerin sürdüğü, Carrie’nin büyük aşkı "Mr.Big" rolündeki ünlü aktör Chris Noth’un da filmde rol almak için anlaşmaya yakın bulunduğu ifade edildi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.