Sevim Sayım Madak, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Sevim Sayım Madak, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Siyasi ve Hukuk İşleri’nden sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Sevim Sayım Madak kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografisi

SEVİM SAYIM MADAK KİMDİR?

1975 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğdu. İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 2004 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde “Halkla İlişkiler” ardından Barcelona Üniversitesi “Şirket Değerlemesi” bölümlerinde yüksek lisanslarını, 2019’de “İşletme yönetimi” üzerine doktorasını tamamladı.

1994 ve 2006 yılları arasında Türk Hava Yolları’nda Reklam, Halkla İlişkiler ve Basın İlişkileri uzmanı olarak görev yaptı. 2006 yılında THY’nin Barcelona ofisinde Pazarlama Müdürü oldu.

2010 yılında ticaret hayatına atılan Sevim Sayım Madak, merkezi Iğdır olan Mire Bims işletmesinin kurucuları arasında yer aldı. 2012 yılında Cumhurbaşkanlığı Başarılı İş Kadını plaketini alan, 2013- 2014 yılları arasında Iğdır Dayanışma ve Kültür Derneği Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Madak, 2014 yılında da Iğdır Organize Sanayi İş adamları Derneği Başkan Yardımcısı seçildi.

İş hayatının yanı sıra medya dünyasında da çalışmalar yapan Madak, 2002 yılında TV 5’te yayımlanan “Gönül Türküleri programını hazırlayıp sundu. 2006 yılında ise Star TV de yayınlanan “Uçuş Keyfi” adlı havacılık programının yapımcılığını yürüttü.

2009’da AK Partide siyasi hayatına başlayan Sevim Sayım Madak, çeşitli birimlerde görev yapması ardından, halen İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

Madak, siyasi çalışmalarının yanısıra İstanbul Ticaret Üniversitesinde Havacılık yönetimi üzerine ders de vermektedir.

İngilizce, İspanyolca ve Azerice bilen Sevim Sayım Madak evli ve 3 çocuk annesidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.