Sevgiliye işkence

Sevgiliye işkence

Şişli'de aynı okuldan mezun oldukları genç erkeğe, nasıl işkence yaptıklarını görüntüleyerek, internet sitesine verdikleri iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

İşkence yapılan Ç.S'nin, olayı eski sevgilisinin yaptırdığını iddia ettiği ileri sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan zanlılar, Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na yapılan şikayetle ortaya çıkan olayda, aynı okuldan mezun oldukları A.H, E.K., H.K. ve Ö.O. tarafından kandırılarak Kağıthane'ye çağrıldığını ve burada kendisine işkence yapıldığını ileri süren Ç.S'nin olayı eski sevgilisinin gerçekleştirdiğini iddia ettiği öğrenildi.

Okulda tiyatro oyunlarında birlikte oynayan A.H, E.K., H.K. ve Ö.O.'nün 'tiyatro oyununda oynayacağız' diye Kağıthane'de boş bir binaya götürdükleri Ç.S'nin elini ve ayaklarını bağlayarak dövdükleri iddia edildi. Zanlıların Ç.S'ye nasıl işkence yaptıklarını görüntüledikleri ve görüntüleri paylaşım sitesi Youtube'de yayınladıkları iddia edildi.

Görüntülerin internette yayılmasından sonra yakınlarının da bu görüntüleri görmesi üzerine bunalıma giren Ç.S'nin savcılığa yaptığı müracaatın ardından görüntülerin Youtube'den kaldırıldığı iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları ve işlemleri tamamlanan zanlılar, Şişli Adliyesi'ne sevk edildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.