Server Gökmen, CHP İstanbul İl Saymanı

Server Gökmen, CHP İstanbul İl Saymanı

CHP İstanbul İl Saymanı olan Server Gökmen kimdir? Nereli? Ne işyapar? Biyografisi

SEVER GÖKMEN KİMDİR?

1971 Tokat Niksar doğumlu. Mesleğ Mali Müşavir. İlk,Orta, Lisesi Eğitimini Tokat Niksar’da,  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

Mali müşavirlik işini ve mesleğini ve iş hayatını seven 10 yıl boyunca özel kurumların muhasebe birimlerinde çalışan ve yöneticilik yapan, iş hayatım 20 yıldır Esenyurt’ta bulunan muhasebe ofisinde 24 çalışanı ile kurumsal mali müşavirlik hizmeti vererek sürdürüyor.

Meslek örgütlenme çalışmaları içinde bulundu. 1976 yılında kurulan, ülkede 27 şubesi bulunan merkezi Ankara’da olan Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği’nin (MMMBD) üç dönem Büyükçekmece Şube yöneticiliği, iki dönem Büyükçekmece şube Başkanlığı, bu meslek derneğinin 2013-2018 yılları arası 2 dönem Genel Başkanlık görevini yaptı.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında, yöre, bölge, hemşeri derneklerinde kuruculuk, kurucu başkanlık ve yöneticilik yaptı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve çevre örgütü olan Greenpeace’nin yıllardır gönüllü üye ve destekçisi.

Yazılı basın dergi ve gazetelerde yayımlanan 30’un üzerinde makalesi var. İki yerel gazetede gönüllü Ekonomi ve siyasi içerikli köşe yazıları yazıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde gençlik kollarında 1996-1999, Kıraç Belde yöneticiliği 2001-2002, Büyükçekmece ilçe saymanı 2004-2005, Esenyurt ilçe saymanı 2009-2012,  genel ve yerel seçimlerde ilçe, mahalle komitelerinde, okul sorumluluğu, sandıkların oluşması ve sandık görevlisi olarak, ilçe, belde, mahalle örgütlerinde görevlerde bulundu.

2015 yılında İstanbul 3’ncü bölgeden Milletvekilliği ön seçim yarışına katıldı. 2018-2019 CHP İstanbul 36’ncı Olağan İl Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. İl bilişim sorumlusu, 31 Mart 2019 ve 23 Haziran'da örgütün başarısıyla 25 yıl sonra iktidar olunan İBB yerel seçim sürecinde İl Seçim Kurulu temsilcisi, Sandık güvenliği ve sandık çevresi örgütlenmeden sorumlu komisyon başkanlığı, il başkanlığının kent suçları izleme kurulu görevlerinde bulundu.

İstanbul İl başkanlığının 2020 yılında yapılan 37’nci Olağan İl kongresinde İl Başkan adayı Canan Kaftancıoğlu Başkanlığında 2’nci dönem il yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Evli ve 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.