Serkan özcan kuaför saç modelleri?

Serkan özcan kuaför saç modelleri?

Serkan özcan kuaför saç modelleri?

Serkan özcan kuaför kaç yılında kuruldu?

Avcıların kadınları ve erkekleri, Serkan Özcan sayesinde artık daha bakımlı! Siz neden olmayasınız?
Avcılar’ın gözdesi olan Serkan Özcan Kuaför

Avcıların kadınları ve erkekleri, Serkan Özcan sayesinde artık daha bakımlı! Siz neden olmayasınız?
Avcılar’ın gözdesi olan Serkan Özcan Kuaför, 13 yıldır varlığını avcılarda sürdürüyor olmakla beraber, büyük bir özenle ve düzenle sizlere hizmet veriyor. 25 yıllık kuaförlük geçmişi olan Serkan Özcan, saçlarınıza yenilik ve size bakım katmaya hazır bulunmakta.

Bir kuaförde aradığınız şey nedir?

Aklınıza gelen her şey ve daha fazlasını Serkan Özcan Kuaför’de bulmak mümkün. Hem profesyonel kadrosuyla, hem de sizi rahat ettirecek ferah mekanıyla, bir kuaförden daha fazlası sizlere sunuyor. Kadınlarımızın özellikle saçlarına ve bakımına düşkünlüğü biliniyorken, beyefendilerimizin de kişisel bakımına, ayrıca saçına verdiği büyük önem gün yüzündeyken, tüm Hanımefendiler ve Beyefendilerimizi Serkan Özcan, Serkan Özcan Kuaföre davet ediyor. Önemli olanın ’kalite’ olduğunu söylemekte olan Serkan Özcan, Serkan Özcan Kuaför’de en profesyonel ekibiyle birlikte sizi karşılıyor. bu kuaför, türbanlı kadınlar için de hizmet vermekte. Gelin saçında iddalı olan Serkan Özcan Kuaför, protez tırnak, ipek kirpik, kirpik lifting ve make up alanlarında da oldukça başarılı.

 

Ayrıca Magazinci.com’un ödül törenine katılan Serkan Özcan Kuaför, internet medyası yılın en iyileri dalında, ‘Yılın Güzellik Merkezi’ ödülünü almış olması, büyük bir artı olmuştur. Serkan Özcan bireylerin kendilerine bakmalarını savunurken, herkesi Serkan Özcan  Kuaför’e davet ediyor.

https://www.instagram.com/serkanozcanhaircutclub/?hl=tr

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.