Seçmen Hangi Bakanın Adaylığını İstemiyor!

Seçmen Hangi Bakanın Adaylığını İstemiyor!

Başbakan ve Ak Parti Genel Merkezine kabinede ki, hangi başarısız bakanın aday gösterilmemesi istendi?

Ak Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili olan İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu'nun, aday gösterilmemesi istendi.
Başbakan ve Ak Parti Genel Merkezi'ne telefonlar açıp, mesajlar yollayan, ilçe başkanşlarını arayan Ak Parti'li ve diğer bazı partili seçmenler hırsızlık, kapkaç, gasp ve uyuşturucu satışlarını önleyemeyen İçişleri Bakanı Aksu'nun, İstanbul'dan kesinlikle aday yapılmamasını istiyorlar.
BAŞARISIZLIK TALTİF EDİLMİŞ OLUR!

Bakan Aksu'nun yurt genelinde şehirlerde asayişi sağlamakta çok başarısız olduğunu hatırlatan vatandaşlar, AK Parti nin Aksu'yu tekrar aday yapması " Başarısız bir bakanın taltif edilmesi " anlamına geleceğini söylüyorlar..

Bakan Aksu'nun İstanbul'da aday olduğu 3. Bölge ilçeleri olan Bahçelievler, Zeytinburnu, Bakırköy, K.Çekmece, Avcılar, B.Çekmece, Bağcılar, Esenler, Çatalca, Silivri ilçelerinde hergün 300 civarında ev, işyeri, fabrika, hastane, oto, yazlık soyuluyor. Zarar ise milyarlarca dolar....

Yine bu bölgelerde her gece 200 araba çalınıyor. 250 civarında kapkaç oluyor. İnsanlar, işadamları, kadınlar ve çocuklar korku içinde yaşıyorlar.

Polis ve Jandarma bölgelerinde seçmenin can ve mal güvenliği Allah' a emanet..

Şimdi bu kadar başarısız, seçmenlere zarar veren bir eski bir emniyet müdürü olon Aksu, neden yeniden 22 Temmuz 2007 seçimleri için milletvekili adayı yapılsın?

3. BÖLGE'NİN AK PARTİLİ DİĞER MİLLETVEKİLLERİ:

Bu bölge de Ali Coşkun ( Sanayi Bakanı), Nevzat Yalçıntaş, Dr. Azmi Ateş, İdris Naim Şahin, Lokman Ayva, Nazım Ekren, Güldal Akşit ( Devlet Eski Bakanı), Cengiz Kaptanoğlu, İnci Sokullu Özdemir, Yahya Baş, Ünal Kaçır, M.Mustafa Açıkalın, Halide İncekara, İlhan Albayrak

Toplam 15 milletvekili. 10 tanede CHP 3. bölge milletvekili var.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.