Schneider'dan elektrikte devrim

Schneider'dan elektrikte devrim

Schneider Electric, devrim yaratan yeni orta gerilim hücresi DM1-W'nin tanıtımını yaptı. İzmir Kemalpaşa ilçesi Swiss Kanton'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, SM6-36 serisi DM1-W Çekmeceli Kesicili Hücre tanıtımıyla ilgili sunum yapıldı

Enerji sektörünün önde gelen uzmanlarının katıldığı tanıtımda yapılan sunumda, özellikle SM6-36 serisi DM1-W'nun güvenli ve hızlı bakım imkanı ve kesintisiz enerji sağlamasının yanı sıra, maliyetlere getirdiği avantajlar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Orta Gerilim Ürün Müdürü Oya Acar, yaptığı sunumda, SMS-36 serisi DM1 çekmeceli kesicili hücrelerin, kesintisiz enerjinin kritik önem taşıdığı hastane, üniversite, otel ve tatil köyünün yanı sıra endüstride özellikle Organize Sanayi Bölgeleri, Kojenerasyon tesisleri ve su pazarında faaliyet gösteren uygulamalarda kullanılması, işletmelere enerji sürekliliği, servis ve bakım kolaylığı sağlayarak karlılığı arttırdığını belirtti.

Acar, şu bilgileri verdi: ''Standart bir orta gerilim hücresinde, teknik ekibin arıza durumunda sabit tesis edilmiş kesiciyi demonte etmesi belli bir zaman alırken, DM1-W hücresi çıkartılabilen çekmeceli kesici kullanılan tesislerde, bu çekmeceli kesici sayesinde değişiklik çok kısa bir zamanda gerçekleştirilebilmekte ve hücre içindeki parçalara kolayca erişim sağlanarak anında müdahale edilebilmektedir.

Schneider Electric'in Türkiye'deki Ar-Ge Departmanı tarafından dizayn edilen DM1-W Çekmeceli Kesici Hücresi, İzmir Kemalpaşa Fabrikasında üretilerek hem Türkiye hem de dünya pazarına sunulacak.'' Servis ve Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Göktuğ Gür, bu ürünün piyasada olmayan bir ürün olduğunu, özelliğinin ise orta gerilim sekonder pazarında sabit hücrelerle çekmeceli hücrelerin aynı sistem içerisinde kullanıldığı özel bir imalat olduğunu söyledi. Toplantıdan sonra katılımcılar, fabrikayı gezdi.

AA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.