Sarıyer'de 'Saklıbahçe'

Sarıyer'de 'Saklıbahçe'

Sarıyer'de çam ağaçlarının gölgesinde. Boğaziçi manzaralı Saklıbahçe, hem tesisi hem de özel mönüsü ile konuklarına unutulmaz lezzetler sunuyor

Sarıyer Kilyos Yolu’nda 100 yıllık çam ağaçlarının gölgesinde. Boğaziçi manzaralı mücevher gibi parlayan Saklıbahçe, hem tesisi hem de özel mönüsü ile konuklarına unutulmaz lezzetler sunuyor.


Ekrem ve Serhat Çiftçioğlu


Haber: Özkan Altıntaş – Fotoğraflar: Bora Özgen













İstanbul’un Asya yakasında Çekmeköy’deki Saklıbahçe’nin lezzetini, Avrupa yakasında Sarıyer’deki Saklıbahçe’ye taşıdıklarını belirten Serhat Çiftçioğlu, babası Selim ve amcası Ekrem Çiftçioğlu ile müşterilerinin beğendiği Saklıbahçe sırrını ortaya koyuyorlar.


Saklıbahçe'ye özel köşeli yoğurt

KÖŞELİ YOĞURDUNA DOYUM OLMUYOR
Yaklaşık 4 dönüm arazide özel çamormanı içinde yer alan Saklıbahçe’nin köşeli yoğurdu, kuzu tandırının tadına doyum olmuyor. İsteyene kendin pişir-kendin ye şeklinde et mangal sunuluyor ve piknik havasını yaşaması sağlanıyor.
Ayrıca rakının tüm mezelerinin ikram edildiği Saklıbahçe’de pilaki, şakşuka gibi meze çeşitleri sunuluyor. Pazar günleri ise açık büfe uygulanıyor.



ŞEHİRDEN UZAK VE ŞEHİRDE

Denizin kokusunu ve doğadan gelen esintiyi lezzetlerine katıp müşterilerine sunan Saklıbahçe, güzel bir gün yaşamak isteyenler için bulunmaz bir tesis. Şehrin göbeğinde, şehir hayatından uzak ve heryere yakın Saklıbahçe zengin et ve kahvalto mönüsüyle konuklarına hizmet ediyor.



GRUPLARA HİZMET VERİYOR

Özel günler, grup yemekleri, nişan, düğün, iş toplantıları, organizasyonlar için hizmet veren Saklıbahçe’nin 200 kişilik kapalı salonu ve 600 kişilik bahçesi bulunuyor. Çocuk parkı, geniş otoparkı ile İstanbul’un içinde bir cennet olarak görülüyor.

 

Saklıbahçe

Kilyos Yolu No.55 Maden-Sarıyer-İstanbul
Rezervasyın: 0212 271 9924, 242 0793

www.saklibahce.com.tr

info@saklibahce.com.tr





Ekrem ve Serhat Çiftçioğlu ile Saklıbahçe'nin deneyimli kadrosu


İsteyene Şark Köşesi


Türkiye Turizm ekibi Bora Özgen, Özkan Altıntaş, Saklıbahçe'nin genç sahibi Serhat Çiftçioğlu ve Hey Travel Call Center Müdürü Serdar Özdemir 


Türkiye Turizm ve Hey Travel ekibi Saklıbahçe keyfini tattı


Salata


Pilaki


Karışık meze


Patlıcanlı meze


Rakı, kavun ve beyaz peynir


Mezeler bir arada


Meyve ikramı bile Saklıbahçe'ye özel



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.