Sarıgül'ün Yumruk Attığı İddia Edilen Kişi Konuştu

Sarıgül'ün Yumruk Attığı İddia Edilen Kişi Konuştu

Mustafa Sarıgül tarafından darp edildiğini ileri süren vatandaş, "Asıl hırsız sensin deyince Sarıgül ve korumalarının saldırısına maruz kaldım." dedi.

    CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, dün Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri'ne katıldı. Törende, Ak Parti yandaşları tarafından protesto edilerek konuşturulmayan ve kürsüden inmek zorunda kalan Sarıgül'ün, sinirlenerek kendisini protesto eden bir vatandaşı yumrukladığı iddia edildi.

"POLİS BENİ GERİ ÇEKTİ"

    Sarıgül'ün yumruk attığı iddia edilen Mustafa Suver isimli emekli vatandaş, konuyla ilgili Yenişafak gazetesine açıklamada bulundu. Kalp hastası olduğunu ve kısa bir süre önce by-pass operasyonu geçirdiğini belirten Suver şu ifadelere yer verdi: "CHP'liler Feshane'ye girdikten sonra 'Başbakan Sarıgül, Hırsız Tayyip' şeklinde slogan attı. Ben de tepki gösterince CHPli bir bayan bana hakaret etti. Bayan bana hakaret edince polis beni geri çekti.


"ESAS HIRSIZ SİZSİNİZ"

     Diğer standın arkasından dolaştım. Bu sefer Sarıgülle karşı karşıya geldik. O'na 'Esas hırsız sizsiniz. Siz benim liderime hırsız diyemezsiniz. Senin liderin sana hırsız dedi sen şimdi el aleme saldırıyorsun' diye tepki gösterdim. Sarıgül önce elimi tutarak sıkmaya başladı. Sonra kafama vurdu. İşte izi belli. Sonra da korumaları da saldırdı.

"KENDİMİ TUTAMADIM"

     İki koruması benim ellerimi arkaya doğru bağlayarak biz memuruz dedi. Onların memur olmadığı belliydi. Daha sonra polisler araya girdi. Olayın ardından polisler beni çembere aldı. Davayıcım dediğim halde beni karakola götürmediler. Sarıgül ile bir derdim yok. Ancak Başbakan'a hırsız diye slogan atılınca kendimi tutamadım."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.