Sarıgül'ün yakın ekibinde istifalar devam ediyor. Şimdi de Mehmet Kanbak istifa etti

Sarıgül'ün yakın ekibinde istifalar devam ediyor. Şimdi de Mehmet Kanbak istifa etti

Gülbağ Mahallesi’nin etkili isimlerinden, DSP Şişli Belediye Belediye Meclis Üyesi adayı olan Mehmet Kanbak'da istifa etti.

SARIGÜL’ÜN KANDIRDIĞI İSİMLERİN İSTİFASI DEVAM EDİYOR

Sarıgül’ün üç üniversite mezunu meclis üyesi adayından biri olan Mehmet Kanbak da istifa etti. Bu istifaların; Sarıgül’ün söz verip sonra da tutmamasına, yakın adamlarını maddi ve manevi olarak kullanmasına ve insanları kandırmasına tepki olarak yapıldığı ifade ediliyor.

GÜLBAĞ’DA SARIGÜL’E TEPKİ VAR

Gülbağ Mahallesi’nin sevilen ismi Mehmet Kanbak’ın DSP’den istifası; Kanbak’ın ailesinden, çevresinden ve Gülbağ mahallesinden Sarıgül’e tepikilerin artmasına neden oldu. Bu istifa ile Gülbağ Mahallesi’nde Sarıgül'ün oy kaybı da yaşayacağı belirtiliyor.

MEHMET KANBAK’IN AÇIKLAMASI:

Kayııtlı bulunduğum DSP partisinin meclis üyeliği listesinden gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunuyorum. İnsanların bana inandığını ve inanacağını görmek adına istifa etmiş bulunuyorum.

Saygılarımla

SARIGÜL’ÜN YAKIN DOSTU DA İSTİFA ETMİŞTİ

Geçtiğimiz gün de; Sarıgül’ün yol arkaşı, Mecidiyeköy’ün ve karadenizlilerin sevilen ve önemli ismi, Yavuz Meriç’te istifa etmişti. Meriç istifa etmekle kalmayıp dostluğunu da bitirmişti.

mehmet-kanbak-istifa.jpg

mehmet-kanbak-istifa-face.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum