Sarıgül’ün Kılıçdaroğlu'nun değişmesi için çalıştığı ortaya çıktı

Sarıgül’ün Kılıçdaroğlu'nun değişmesi için çalıştığı ortaya çıktı

Mustafa Sarıgül'ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun değişmesi için muhaliflerin oluşturduğu ‘Değişim Grubu'nun yöneticisi olduğu ortaya çıktı.

Mustafa Sarıgül'ün kendi twitter hesabından paylaştığı fakat rüzgarın Kılıçdaroğlu'ndan yana dönmesinden sonra da sildiği paylaşımın ortaya çıkması CHP kulislerinde çok konuşulacak.

SARIGÜL DÜN İNCE'CİYDİ BU GÜN İSE KILIÇDAROĞLU'CU OLDU

Mustafa Sarıgül dün rüzgar Muharrem İnce’den yana eserken Kılıçdaroğlu aleyhine ‘Değişim’ciydi bu gün ise istediği değişimi yapamayınca İnce aleyhine Kılıçdaroğlu'cu oldu.

SARIGÜL "DEĞİŞİM GRUBUNU"NUN YÖNETİCİSİ ÇIKTI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Muharrem İnce taraftarları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığı bırakması için ‘Değişim Grubu' ismiyle bir oluşum içine girmişlerdi. Mustafa Sarıgül'ün de bu grubun yöneticilerinden olduğu ortaya çıktı. Bunu da kendi twitter hesabından yaptığı paylaşımla ilan etmişti. Fakat daha sonra da o paylaşımı sildiği ortaya çıktı.

HER ŞEY ŞİŞLİ'DEKİ RANT İÇİN

Mustafa Sarıgül’ün bu iki zıt tutumu yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Şişli’den CHP adayı olabilmek için her şeyi yapabileceğinin ispatı olarak yorumlanıyor.

Sarıgül Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iyi bir rüzgar yakalayan CHP'nin Cumhurbaşkan adayı Muharrem İnce’nin en büyük destekçisi durumundaydı. Öyleki; Muharrem İnce’yi desteklemek için Sarıgül tarafından düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada Muharrem İnce ile ilişkisi sıradan bir partili ilişkisinden öte bir kader birliği yaptıkları anlaşılıyordu.

"HEDEF İLK ÖNCE ŞİŞLİ SONRA TÜRKİYE"

Mustafa Sarıgül İnce’yi desteklemek üzere düzenlediği o konuşmasında “Hedeflerinin ilk önce Şişli sonrada Türkiye" diyebilecek kadar birlikte plan ve organizasyon yaptıklarını ortaya koymaktaydı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun değiştirilmesi için yeterli imza toplanamayıp CHP Genel Kurulu yapılamayınca Mustafa Sarıgül bu sefer Muharrem İnce aleyhine açıklama yapmaya başladı.

SARIGÜL: “MUHARREM İNCE HAM DAVRANIYOR"

Sarıgül, bu seferde Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkan İnce'yi "ham davranmakla" suçlayan bir açıklama yaptı.

"Cumhurbaşkanlığı seçimi bitmiş, sizi insanlar aday yapmışlar, o seçim biter bitmez, aceleci ve ham davranmanın çok bir anlamı yok. Olağanüstü kongreler CHP'ye hiçbir zaman fayda sağlamamıştır. İnsanlar onun sabrını, zamanını, saatini beklemeli. Şu anda zaten mevcut bir genel başkan var. Görevine devam ediyor. Daha yeni zaten kongre oldu."

Sarıgül, İnce'nin adaylığı için "Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği nezakete, zerafete bunun yapılması doğru değil" dedi.

SARIGÜL SEÇİMLERDEN DÖRT GÜN SONRA

KILIÇDAROĞLU ALEYHİNE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ

Cumhurbaşkanlığı seçimi 24 Haziranda yapıldı. CHP seçmeni seçim sonuçları ile ilgili seçim kurullarının önlerinde sabahlamaktalardı. Tüm bu gelişmelere rağmen yapılan bu paylaşımla Sarıgül'ün ise seçim kurulları önünde beklemekten ziyade başkaca hesaplar içinde olduğunu adete ispatlamış oluyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden dört gün sonra 28 Haziran'da 'Deiğişim'ci olup Kılıçdaroğlu aleyhine imza toplamaya başlayan Sarıgül'ün bu günlerde Kılıçdaroğlu'cu görünmesi yarınlarda nerede ve kimlerle hareket edeceği ve nasıl bir açıklama yapacağı da merak ediliyor.

Sarıgül tüm bu atraksiyonları ve iniş çıkışları karşısında CHP'nin Şişli Belediye Başkanı olup olamayacağı da merak edilen diğer bir konu.

mustafa-sarigul-kilicdaroglunun-degismesi-icin-calismis.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum