Sarıgül’ün İnönü'ye ettiği küfrün videosu ortaya çıktı

Sarıgül’ün İnönü'ye ettiği küfrün videosu ortaya çıktı

Emir Sarıgül Şişli Belediyesi meclis toplantısında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye küfür ettiği öne sürülen video ortaya çıktı.

Şişli Belediyesi’nde yaşanan tartışmalar dinmek bilmiyor. İnternette paylaşılan bir video kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.

Videoda belediye meclisindeki yerine oturan Hayri İnönü’ye sonradan salona gelip yandaki sıraya oturan Emir Sarıgül’ün küfür ettiği öne sürülüyor.

Hayri İnönü, Emir Sarıgül’ün kendisine küfür ettiği iddia edilen video görüntüsüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İNÖNÜ: “EMİR SARIGÜL ÖNCEDEN DE KÜFÜR EDİYORDU”

“O videoyu duydum daha bakmadım. Ama doğru, bana her ay belediye meclis toplantısında küfrediyor. İki-üç kere oldu böyle. Aldırmıyorum. Basit kişilerin basitliği olarak gördüğüm için aldırmıyorum. İnsanın terbiyesine şey yapamıyorsunuz ki!”

Önceki tartışmalar sonrasında da Hayri İnönü Emir Sarıgül’ün kendisine küfür ettiğini, eski başkan Mustafa Sarıgül’ün ise tehdit ettiğini söylemişti.

HAYRİ İNÖNÜ'YÜ BIKTIRMA STRATEJİSİ

Videoda ilgi çeken bir başka olaysa Hayri İnönü'nün belirli bir süre mecliste yalnız bırakılarak, Emir Sarıgül'ün meclise gelmesiyle tüm meclis üyelerinin salonu doldurmaları oldu.


Emir Sarıgül'ün Hayri İnönü ye küfür ettiği... paylaşan: habergo1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum