Sarıgül'ün Gizli Planları

Sarıgül'ün Gizli Planları

Yerel seçimler yaklaşırken, geçen günlerde affedilip CHP üyeliği kabul edilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün gizli hedefleri de dillendirilmeye başlandı.

     Akşam'ın haberine göre; Mustafa Sarıgül'ün İstanbul'u kazanamazsa Şişli Belediye Başkanlığı'ndan da olmamak için derin hesaplar yaptığı konuşuluyor. Plan ise şöyle: Sarıgül, büyük oğlu Emir'i meclis üyesi yapacak. Desteklediği adayı başkan seçtirip daha sonra da istifaya zorlayarak yerine oğlu Emir'i başkanlık koltuğuna oturtacak. Böylece el altından Şişli'yi yönetmeye de devam edecek. Sarıyer ve Bakırköy adaylarını da kendine yakın isimlerden seçtirmek isteyen Sarıgül, bu taktikle parti kongresinde yumruklaştığı Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'den de intikam alacak.

Sarıgül'ün Sırrı Süreyya planı
     Mustafa Sarıgül'ün sessizce yürüttüğü çalışmalardan biri de HDP'li Sırrı Süreyya Önder'in İstanbul'a aday olmaması yönünde. Oyların bölünmesini istemeyen Sarıgül'ün, Kürt siyasetinin önde gelen iki ismiyle görüştüğü, bu toplantıda da Önder'in aday olmaması ve kendisinin desteklenmesini yönünde talepte bulunduğu iddia ediliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.