Sarıgül'ün büyük oyunu! Şişli'ye Fidan Aslan Eroğlu başkan yapılmak isteniyor!

Sarıgül'ün büyük oyunu! Şişli'ye Fidan Aslan Eroğlu başkan yapılmak isteniyor!

Sarıgül'den Şişli'ye yine büyük oyun. Şişli Belediye Başkanlığı'na Beykoz Konakları'na alınan kararla Fidan Aslan Eroğlu aday yapılmak isteniyor.

ŞİŞLİ'DE İKİNCİ İNÖNÜ VAKASI

Şişli'de yine ikinci İnönü vakası planlanıyor. Fidan Aslan Eroğlu Şişli Belediye Başkanı yapılarak Şişli'de yine Mustafa Sarıgül hakimiyeti kurulmaya çalışılıyor.

Sarıgül; 2014'te de Şişli'de hiç kimse tarafından düşünülmeyen Hayri İnönü aday yapılmıştı. Şişli'yi ve Şişliliyi tanımayan bir isim olması Şişli'yi her halükarda Sargül'ün yönetmek istediği yıllar sonra ortaya çıkacaktı. 

Şimdide planlanan aynı şey. Sarıgül Şişli Belediyesi'ni kendisi yönetecek. İlk etapta Fidan Aslan Eroğlu'nu başkan yaptırarak meclisi kendi ekibi oluşturacak ve sonuçta belediyeyi kendisi yönetecek. Sonra istifa etmesi istenecek.  

CHP'Yİ ELE GEÇİRME PLANLARI

Beykoz Konakları'nda yapılan planda; Mustafa Sarıgül Şişli Belediye Başkanlığı'na, Fidan Aslan Eroğlu'yu da Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na aday yaptırarak İstanbul'da Sarıgül hakimiyeti kurulup CHP'yi ele geçirme planları devreye sokulacaktı. 

CHP ADAYLARI AÇIKLAMADAN SARIGÜL İSTİFA ETMİŞTİ

CHP daha adayları açıklamadan Sarıgül istifa etmişti. Şişli Gazetesi olarak bu istifanın arka planlarının olduğunu yazmıştık. İşte o nedenlerin arka planları tek tek ortaya çıkmaya başladı.

Sarıgül'ün bu hamlesi ile Şişli ve CHP ile ilgili büyük planların yapıldığı ortaya çıkmış oluyor. Beykoz Konaklaı'nda planlanan kurgu ile her türlü kazanan yine Mustafa Sarıgül ve ekibi olacağı için istifa ettiği böylelikle ispatlanmış oluyor.

SARIGÜL'ÜN BAĞIMSIZ ADAYLIĞI KONUŞULMUŞTU

Mustafa Sarıgül'ün bağımsız aday olacağı da konuşulmaktaydı. Bağımsız aday olmak demek meclis üyelerinin başka partiden olması anlamına geliyordu. Buna rağmen Sarıgül'ün bağımsız aday olacağının konuşulması bu haberin ve bu planların doğruluğunun da bir başka ispatı oluyor.

BİR TÜRLÜ DSP'YE GEÇMEMİŞTİ

Sarıgül'ün DSP'ye geçeceği kamuoyunda bilinmesine rağmen bir türlü DSP'ye geçmiyordu. Hatta DSP Genel Başkanı artık açık çağrı yapmaya başlamıştı. Ona rağmen Sarıgül bir türlü DSP'ye geçmiyordu. Sürekli DSP'yi, kamuoyunu ve en yakınlarının dahi oyalıyordu.

Bu oyalamasının arka planında Sarıgül'ün bu ayak oyunları yatıyordu. CHP'nin Şişli adayı olarak Fidan Aslan Eroğlu'nun aday yaptırıp Şişli'yi yine kendisi yönetecekti.

Tüm bu gelişmeler de Mustafa Sarıgül'ün bir türlü DSP'ye geçmemesinin arka planında da yine bu kurgunun yattığının aleni ispatı oluyordu.. 

EKREM İMAMOĞLU'NA DA VİZYONSUZ DEMİŞTİ

Fidan Aslan Eroğlu, daha önce yaptığı paylaşımda "Beylikdüzü'nde tam bir belediyecilik katliamı yaşanıyor. Ekrem İmam diye birini koymuşlar buraya yatıp kalkıp karadeniz diyor' bunu buraya kim koyduysa ağır vizyonsuzmuş. Git kardeşim karadenizden aday ol öyleyse bize ne senin memleketinden..." ifadelerini kullanmıştı.

fidan-aslan-eroglu-ekrem-imamoglu-paylasimi.png

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum