Sarıgül’den yurttaşlara çağrı

Sarıgül’den yurttaşlara çağrı

22 Temmuz günü Ulusumuz Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden birisini yaşayacaktır.

Öncelikle gerek yurt içinden gerekse yurt dışından bizleri arayan yurttaşlarımın gösterdikleri yakın ilgi ve güvene tekrar teşekkür ediyor ve tüm yurttaşlarıma sesleniyorum.

22 Temmuz seçimlerine giderken özde Mustafa Kemal Atatürk’ün Laik ve Demokratik Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak emir ve vasiyetini yerine getirmek ulusumuzun her ferdi için vazgeçilmezdir.

22 Temmuz seçimleri için hiçbir tereddüt ve kuşkuya gerek olmaksızın, yaşanmış yada yaşanacak itilaf ve ayrılıklara, siyasi yada kişisel kırgınlıklara takılıp kalarak, onlarca yıl emek verip, alın teri, gözyaşı döktüğümüz siyasi doğrultumuzdan taviz vermemiz asla mümkün değildir.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Sosyal Demokrasi bu seçimlerde hiçbir dönemde olmadığı kadar Demokratik kitle örgütlerinden, sivil kurum ve kuruluşlardan destek almıştır.

Ülkemizin sosyal, ekonomik ve siyasi koşulları karşısında, Sosyal Demokrat düşünceye belki de hiçbir dönemde bu kadar ihtiyaç duyulmamıştır. Sosyal Demokratlar ve Cumhuriyet Halk Partisinin tek başına iktidar olma zeminini her zamankinden daha uygun olduğu açıktır.

Bu ortam ve koşullar içinde yeterinden fazla parçalara ayrılmış yada ayrılmak zorunda kalmış kendini nasıl tanımlarsa tanımlasın ben demokratım diyen herkesi, olumsuz ve güvensiz tüm yorumlarını geride bırakarak, aşarak, Siyasal düşüncemizin baba ocağı, ana kucağı olan Cumhuriyet Halk Partisine oy vermeye çağırıyorum.

Bu sorumluluk bilinci içinde

Diliyor ve umuyorum ki, 22 Temmuz Seçimleri Ulusumuz, Cumhuriyetimiz ve Demokrasimiz için hayırlı olsun.

Seçim yarışmasının da Ulusumuza yaraşır biçimde geçmesini, Dünya barışına ve iç huzurumuza olumlu etkiler yapmasını diliyorum.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.