Sarıgül' ün Duygusal Anları

Sarıgül' ün Duygusal Anları

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Kent Kültür Merkezi'nde yaptığı konuşma esnasında çocuklarını sahneye çağırarak ağlamaya başladı.

       Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Türkiye Değişim Hareketi üyesi gençlerle Şişli Kent Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. "Çare Sarıgül ve Halkçı Sarıgül" sloganları ile salona gelen Sarıgül'e destek için gelenler kalabalık nedeniyle toplantı salonuna sığmadı. Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'ün çocukluk ve gençliğine ilişkin fotoğraflarla başlayan barkovizyon gösterisinde Sarıgül'ün siyasi hayatı da anlatıldı. 

164 BİN ARKADAŞLARIMIZLA SANDIKLARI KORUYACAĞIZ
        Seçimlerde görev yapacak sandık görevlilerinin hukukçular tarafından eğitileceğini belirten Sarıgül, "164 bin arkadaşlarımızla sandıkları korumak için hazırlık yapıyoruz" dedi. Sarıgül sözlerine şöyle devam etti: "O bilgisayarlar var ya o bilgisayarlar... O bilgisayara bundan sonra değişim gençleri hakim olacak. Kara kara düşünmeye başladılar. Vatandaşlar oyunu veriyor ancak bakıyorlar ki sıkıntılı gidiyor 'elektrikleri kesin istediğiniz düzenlemeyi yapın… Yok öyle yağma. Böyle gelmiş böyle gitmeyecek."

"DÖRT AK PARTİLİYİ İKNA EDİN" 
        AK Partili vatandaşların da kendisine oy vermeye hazır olduğunu söyleyen Mustafa Sarıgül, "AK Partililer de bize oy vermeye hazır, onlar da değişim istiyorlar. Sizlerden ricam 4 tane AK Parti'ye oy veren kardeşimizi ikna edeceksiniz" diye konuştu. 

ÇOCUKLARINI SAHNEYE ÇAĞIRDI VE GÖZYAŞI DÖKTÜ 
        Konuşması sık sık sloganlarla ve alkışlarla kesilen Sarıgül oğulları Emir ve Ömer'i sahneye çağırdı. Çocuklarını kucaklayıp öpen Sarıgül, "Yüzünüzü kara çıkaracak hiçbir şey yapmadım" diyerek gözyaşı döktü. "Hakkımda verilmiş bir karar, bir soruşturma yok" diyen Sarıgül, "Ne yaptımsa çocuğumun rızkını helal yollardan kazanmak için yaptım. Bütün soruşturmalar yapıldı. En büyük soruşturma da CHP disiplin kurulu tarafından yapıldı. Soruşturmaların hepsi reddedildi. Çünkü onların hepsi siyasiydi günü kurtarmak içindi" şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.