Sarıgül şimdi de Ekrem İmamoğlu’nun peşine düştü

Sarıgül şimdi de Ekrem İmamoğlu’nun peşine düştü

Mustafa Sarıgül şimdide CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda ismi öne çıkan Ekrem İmamoğlu’nun peşine düştü.

DÜN İSTANBUL ADAYI BUGÜN ŞİŞLİ ADAY ADAYI

2014 yerel seçimlerinde CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Sarıgül; 2019 yerel seçimlerinde de Şişli Belediye Başkan adayı olabilmek için yapmadığını bırakmıyor.

CHP Genel Merkez Yöneticilerinin Sarıgül’e Şişli’den aday olamayacağı, Eyüpsultan’dan aday yapabilecekleri söylenmesine rağmen yine de tüm kapıları zorluyor.

SARIGÜL TÜM BAĞLANTILARINII KULLANIYOR

CHP Genel Merkezin fikrini değiştirebilmek için yapması ve yapmaması gereken ne varsa yapmaya çalışıyor. Medyadaki, siyasetteki ve sosyal tüm bağlantılarını kullanmaya devam ediyor.

SARIGÜL’ÜN EVİNDE İMAMOĞLU İLE KAHVALTI

Şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi öne çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yeni bir fırsat olarak görüp peşine düştü. Cuma günü de Sarıgül ve İmamoğlu Sarıgül’ün Ulus Platin Konutlarındaki evinde kahvaltı yaptılar.

ADAYLIK İÇİN İMAMOĞLU’NDAN DESTEK İSTEDİ

Sarıgül: “İlçe belediye başkan adayları güçlü olursa büyükşehir belediye başkanının havuzuna oy taşırlar” dedi. Sarıgül kendisinin Şişli’de aday olmasının İmamoğlu’na faydası olacağını ve kendisine destek olması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum