Sarıgül O Sözlere Açıklık Getirdi...

Sarıgül O Sözlere Açıklık Getirdi...

Geçtiğimiz günlerde "Sayın Başbakan dünya lideri artık" şeklinde bir ifade kullanan Mustafa Sarıgül "Ben aslında orda ironi yaptım" dedi.

       Yarın Ankara'da CHP üyelik kartını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden almaya hazırlanan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı radyo programında Başbakan hakkında kullandığı "Dünya Lideri" sözleri hakkındaki sessizliğini bozdu.
       Konuyla ilgili sessizliğini bozan Sarıgül, Başbakan Erdoğan'a dünya lideri derken ironi yaptığını belirtti ve şu açıklamalarda bulundu: "Bana Radyo Programı'nda, 'İstanbul'da Başbakan'la yarışacaksınız' diye soru sorulunca ben de ironi yaptım. Sayın Başbakan için AK Partililer, dünya lideri diyorlar, koskocaman bir dünya lideri, işini gücünü bırakıp İstanbul'a mı gelecek? İstanbul'un belediye başkan adayı yok mu? Dünya lideri, 81 il içerisinden sadece İstanbul ile ilgileniyorsa demek ki orada bir sıkıntı vardır. Ya o yanlış, ya bu yanlış, dedim. Çok net bir şekilde ironi yapıyorum. Aslında başka birşey söylüyorum ama söylediğimi anlamıyorlar. Bundan sonra üslubum bu. Ben hakaret ederek rakiplerimle konuşmayacağım, espirilerle konuşacağım. Ama bu espiriyi anlamak istemiyorlarsa ben ne yapayım?"


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.