Sarıgül CHP ile  köprüleri attı

Sarıgül CHP ile köprüleri attı

Mustafa Sarıgül’ün yaklaşan yerel seçimlerde CHP’den aday olması artık imkansız gibi. Çünkü Sarıgül, son belediye meclis toplantısında CHP’li üyeleri adeta aşağılarken, “Gidip CHP Genel Merkezi’nin önünde basın toplantısı yapın” dedi


ŞİŞLİ Belediye Meclisi’nin son toplantısı hayli hareketli geçerken, Mustafa Sarıgül ile CHP arasındaki iplerin tamamen kopmasına neden oldu.
Toplantı her zamanki gibi meclis üyelerinin gündeme ilişkin konuşmaları ile başladı. Daha sonra kürsüye gelen Cumhuriyet Halk partili meclis üyesi Dursun Çaltı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e sert eleştiriler yönelterek sorular sordu. Üyelerin konuşmalarının ardından soruları yanıtlamak için kürsüye gelen Sarıgül, yanıt yerine başta Rize, Fethiye, Kumluova, Marmaris ve Göcek olmak üzere yaptığı yurt gezilerini anlattı. Mustafa Sarıgül’ün bu sözlerini, meclis üyesi Dursun Çaltı, “Bu söylediklerinizin Şişli ile ne ilgisi var. Şişli Belediye Başkanı olarak Göcek’te ne işiniz var. Bize bunları niye anlatıyorsunuz?” diye kesti. Dursun Çaltı’nın bu sözlerine aldırmadan konuşmasını sürdüren Sarıgül, bu kez İstanbul’da yapılan Sinoplular  ve Giresunlular gecelerinde yaşadıklarını anlattı. Mustafa Sarıgül, konuşmasının son bölümünde ise, “Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi arkadaşlar, ne kadar bildikleri iddialar varsa, bu iddiaları gitsinler Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin önünde basın toplantısı yaparak herkese duyursunlar” ifadesini kullandı. Bu sözlere Çaltı’nın tepkisi ise, “Onu da yapacağız hiç merak etme!” şeklinde oldu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.