“Sarıgül bugün için adayımız değil“

“Sarıgül bugün için adayımız değil“

Kılıçdaroğlu, Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

     Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un bir vatandaşla girdiği diyaloğa ilişkin soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, valilik makamının önemini vurguladı. Coş'un uygulamalarıyla "iktidarın valisi" haline geldiğini savunan Kılıçdaroğlu, görev yaptığı her yerde sorun yarattığını ileri sürdü. "Bir valinin ağzından küfür çıkmaz. Çünkü devleti temsil eder. Devlet vatandaşına küfretmez. Siz başbakandan başlayarak üslubu bozarsanız vali de bozar tabii" diye konuştu.

"Sarıgül CHP'ye değil, CHP Sarıgül'e katıldı" eleştirileri

    Kılıçdaroğlu, "Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı mı?" sorusuna  "Bugün için hayır" yanıtını verdi.
    Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ün henüz aday adaylığını da açıklamadığını da hatırlattı. Sarıgül'ün CHP üyelik kartını almak üzere CHP'ye gelişindeki kalabalık nedeniyle "Sarıgül CHP'ye katılmadı. CHP, Sarıgül'e katıldı" eleştirilerinin yapıldığının hatırlatılması üzerine de Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ün kendisinin güçlerimizi birleştirelim çağrısına Türkiye Değişim Hareketi'nin bütün unsurlarıyla katılmasının sevindirici bir durum olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.