Sarıgül Ankara'da aday kulisinde

Sarıgül Ankara'da aday kulisinde

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül Ankara’nın Çankaya ilçesi Çukurambar’da ki bir pastanede, Aydın Ayaydın ve Adnan Keskin ile birlikte İstanbul’da ki adayların belirlenmesi için kulis yaptılar.

PARTİ DIŞINDAKİ KULİS TEPKİ TOPLADI 

9 Şubat’ta yapılacak parti meclisi öncesi Sarıgül’ün Ankara’ya gelmesi ve parti dışında bir pastanede kulis yapması tepkiyle karşılandı.

 

AYDIN AYAYDIN YİNE SAHNEDE 

Geçtiğimiz günlerde basında da gündeme geldiği gibi adaylık için bazı aday adayları Beykoz Konakları ve Sarıgül’e uğrayarak olur almaları tepkiyle karşılanmıştı.

Aydın Ayaydın’ın da adaylık sürecinde partide etkili rol alması da yine tepki toplamıştı. Ayaydın’ın geçtiğimiz bayram tatilinde Bodrum’da Kemal Bey’in önünde viski bulunan bir pozunu cep telefonuyla çekip tweet attığı için CHP örgütlerinden büyük tepki toplamıştı.

 

YEREL SEÇİMLERDEN SONRA PARTİ KARIŞABİLİR

Yerel seçimlerde partinin oy kaybetmemesi için sessiz kalan CHP’nin etkin isimlerinin yerel seçimlerden sonra suskunluklarını bozacakları ve bu yaşanan olayların hesabını seçimden sonraya bıraktıkları konuşuluyor. Bu da gösteriyor ki; yerel seçimlerinden sonra CHP’de ciddi sıkıntı yaşanacağı ve partinin karışacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.