Sadece annelere özel

Sadece annelere özel

Anneler günü yaklaşıyor fakat siz hala ne alacağınızı bilmiyor musunuz? O halde YKM’ye uğramayı ihmal ettiniz. Giyimden kozmetiğe, aksesuardan küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesine sahip YKM’lerde en özel hediye seçenekleri cazip ka

YKM Kozmetik reyonlarında kampanya çılgınlığı yaşanıyor. N. Beaute ve Cecile makyaj malzemelerinde 3 al 2 öde kampanyası, Max Factor Flawless Fondotenlerde yüzde 50 indirim fırsatı anneleriniz için vazgeçilmez hediye seçenekleri sağlıyor. Ayrıca Lancester Terracota Duo Pack Coffre ise 132.5 YTL yerine Anneler Günü’ne özel sadece 89 YTL’ye YKM kozmetik reyonlarında.
Kozmetik reyonlarından kampanyalar bitmiyor. DKNY Red Delicious ve Be Delicious 100 Ml alışverişlerde orjinal boy deo ya da orjinal boy body lotion annenize YKM’den hediye. Cildine özen gösteren anneleriniz için ise selectif cilt bakım ve makyaj ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim fısatı ve Lancester marka cilt ve makyaj ürünlerinde iki ürün alışverişinde ise YKM’den orjinal boy temizleyici hediyenizi almayı unutmayın.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.