Ruhsata, Keksin’in adamı mı? Erbaş’ın adamı mı gelecek?

Ruhsata, Keksin’in adamı mı? Erbaş’ın adamı mı gelecek?

Şişli Belediyesi ruhsat müdürlüğüne Muammer Keskin’in hemşehrisi, Sarıyer Belediyesi ruhsat müdürü Osman Demir ile anlaştığı iddia ediliyor.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile selefi Seyfi Erbaş ilk defa fikir ayrılığına düşüyor.

KESKİN, OSMAN DEMİR’İ İSTİYOR

Şişli’de müdürlük kulisleri hızlandı. Keskin’in, ruhsat müdürlüğüne, hemşehrisi, Sarıyer ruhsat müdürü olan, Osman Demir ile anlaştığı kulislede konuşulmaya başladı.

ERBAŞ, ASIM KANTOĞLU’NU İSTİYOR

Muammer Keskin'den önce de, Seyfi Erbaş’ın halen Şişli Belediyesi Ruhsat Müdürü olan Asım Kantoğlu ile anlaşarak kalacağı yönünde garanti verdiği kulislerde yer almaya başlamıştı.

RUHSAT MÜDÜRÜNÜN KİM OLACAĞI MERAK EDİLİYOR  

Şişli Belediyesi ruhsat müdürlüğüne belediye başkanı Muammer Keskin’in Sarıyer’den hemşerisi Osman Demir’in mi? Yoksa Seyfi Erbaş’ın anlaştığı iddia edilen Asım Kantürk’ün mü? geleceği merak ediliyor.

BAŞKAN YARDIMCILARI DEĞİL MÜDÜRLER KONUŞULUYOR

Her belediyede, yerel seçimler sonrasında ilk yapılan atamalar başkan yardımcılıkları olur. Bu nedenle de ilk konuşulan ve kulis yapılan da başkan yardımcılıkları olur.

Şişli’de ise başkan yardımcılarından önce müdürlükler ve yapılan atamalar konuşuluyor. Yapılan ilk atamaların da müdürlüklerin olması dikkat çekiyor.

ATAMALAR ÜSTTEN ALTA DEĞİL ALTTAN ÜSTE YAPILIYOR

Bu atamalar ve gelişmeler tedirginlik yaratmaya başladı. Bu tedirginlik hem müdürler tarafından, hem de olacak olan başkan yardımcıları açısından tedirgirlik yaratıyor.

BAŞKAN, YARDIMCILARINA EMİRVAKİ YAPILIYOR

Şişli’ye başkan yardımcısı olacak kişi kendi ekibi ile çalışamayacak. Yada Keskin’in yaptığı atamalar sonra tekrar görevden alınacak anlamına geliyor.

BAŞKAN KENDİ EKİBİ İLE ÇALIŞAMAYACAK

Belediye başkan yardımcısı göreve geldiğinde çalışma arkadaşlarını kendisi belirleyememiş olacak. Bu da hem huzursuzluk hem de başarısızlık anlamına geleceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.