Roberto Carlos coşkusu- GALERİ

Roberto Carlos coşkusu- GALERİ

Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Brezilyalı yıldızı Sarı-lacivertli taraftar coşkuyla karşıladı.

Madrid'ten dün akşam Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir'in özel uçağıyla yöneticiler Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım ve menejeri Dino Pasalic'le birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen Carlos'u burada yaklaşık 150 kişilik bir taraftar grubu coşkulu karşıladı.

Carlos'un gelişi nedeniyle havalimanında özel güvenlik önlemleri alınırken, 30 polis memuru ve 50'den fazla özel güvenlik elemanı görev yaptı.

Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği Carlos'un aprondan çıkışı sırasında izdiham yaşandı.

Özel korumaların arasında aprondan çıkarken kendisini görüntülemek isteyen gazetecilerin arasında kalan Carlos, taraftarların tezahüratları eşliğinde adım adım ilerleyerek havalimanından çıktı.
Yıldız futbolcuyu dışarıda bekleyen taraftarlar meşaleler yakarak sevgi gösterileri yaptı.

Carlos'un güçlükle binebildiği otomobil, diğer araçların katılımıyla oluşturulan konvoy eşliğinde, yıldız futbolcunun kalacağı Çırağan Sarayı'na hareket etti.

Bu arada, Fenerbahçeli taraftarlar güvenlik güçleri tarafından Dış Hatlar Geliş bölümüne alınmayarak kapıda bekletildi.

İçeri girmeye çalışan Fenerbahçeli taraftarlar ile polis arasında arbede yaşandı.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'nün daha önce Carlos'un gelişini 23.30 olarak bildirdiği, taraftarların da bu saate göre organizasyon yapmaları nedeniyle havaalanındaki taraftar sayısının beklenenden az olduğu belirtildi.

CARLOS SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos, bu sabah Acıbadem Hastanesi'ne gelerek sağlık kontrolünden geçmeye başladı.

Çok sayıda koruma eşliğinde hastaneye gelen Brezilyalı futbolcuyu, adeta basın ordusu takip etti. Roberto Carlos sağlık kontrolünün ardından Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda taraftarlar önünde imza atacak.

     
 
 
sabah
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.