Rekabet Otel'e Taşındı

Rekabet Otel'e Taşındı

Çeşme'deki Sheraton Otel'in bu sene yenilenen Penthouse süitleri, kapanın elinde kalıyor. Geceliği 3 bin 500 avro olan otel odalarında kalmak bir prestij meselesi haline geldi.

Penthouse adlı üç adet süit, müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Çeşme'de konser veren, şarkıcılar da bu odalarda konaklamak için birbiriyle yarışıyor. Geceliği 3 bin 500 avro olan odalar da kalmak onlar için prestij gösterisi. Bu sayede hem starlıkları tescilleniyor hem de program sonrası fazla gürültülü olmayan bir after party için ortam yaratılmış oluyor.

Terasta yüzme havuzu


Penthouse daireler, 850 metrekare büyüklüğünde. Terasta odaya özel bir yüzme havuzu, rahat koltuk ve şezlonglar var. İki yatak odası var. Birinde iki kişilik büyük bir yatak, diğerinde birer kişilik iki yatak bulunuyor. Büyük yatak odasında masaj koltuğu bile var. Jakuzili küvet, jakuzili duş, özel sauna birkaç küçük ayrıntı. Mutfakta ve buzdolabında ise yok yok.

En son geçtiğimiz hafta Serdar Ortaç, cumartesi ve pazar güçü Penthouse süitte kaldı. Kenan Doğulu ise pazar günü yan süite yerleşti. Beş günlük parasını da peşin ödedi.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.