Reformer Cadillac Pilatesin Faydaları

Reformer Cadillac Pilatesin Faydaları

Öncelikle hepinize merhaba sevgili okurlar, bir yazımızda daha sizlerle birlikteyiz. Bugünkü konumuz pilates ve pilatesin bir branşı diye nitelendirebileceğimiz reformer cadillac aleti.

Öncelikle hepinize merhaba sevgili okurlar,  bir yazımızda daha sizlerle birlikteyiz.  Bugünkü konumuz pilates ve pilatesin bir branşı diye nitelendirebileceğimiz reformer cadillac aleti.  Şüphesiz birçoğunuz sarkmış bölgelerimizden sıkı olmayan vücudunuzdan şikayet sizsinizdir.  İşte biz de bunu düşünerek böyle bir yazı yazma gereği duyduk. İsterseniz gelin vakit kaybetmeden bu terimleri detaylı bir şekilde inceleyelim.

Öncelikle pilates bildiği üzere vücudu sıkılaştırma da ve esneklik kazandırmada oldukça önemli bir spor.  Bu spor dalını televizyondan ve internetten biliyorsunuz zaten.  Ayrıca bildiğiniz üzere bir çok ünlü pilatesle yakından ilgilenmekte. Eğer sizin de bu gibi sorunlarınız varsa pilatese başlamanızı tavsiye ediyorum.  

Peki, reformer cadillac nedir?  Pilates den farkı var mıdır?  Bize ne gibi faydaları olabilir?  İşte şimdi de bu soruların cevabını arayacağız birlikte.  Reformerc Cadillac aleti aslında bir pilates aletidir.  Yani Plates topuyla ve minderli yapabildiğiniz hareketleri size daha kolay bir şekilde yapmanıza olanak sağlar.  Bunun yanı sıra size sunduğu 70 farklı egzersiz seçeneği ile tam bir mühendislik harikasıdır. Şimdi bir düşünün bir tek bir alet ile 70 farklı egzersiz yapmak çok iyi değil mi. Bu alet sayesinde başka bir alete ihtiysç duymayacaksınız.  

Ayrıca bu alet yer çekimi o kadar iyi kullanıyor ki  spor sonrası çekilen ağrılara da son veriyor. Dilerseniz hemen bir spor salonunun pilates merkezi'ne kayıt yaptırarak reformer cadillac aletini kullanmaya başlayabilir ve bu aletin size kattıklarını keyfini çıkarabilirsiniz.  Ama spor salonlarına her ay para vermek canınızı sıkıyorsa ve spor salonları ortam olarak size iyi gelmiyorsa, bunun yerine reformer cadillac aletini satın alarak boş zamanlarınızda evinizde dilediğinizce kullanabilir ve aile boyu sporun keyfini çıkartabilirsiniz.

Reformer cadillac aleti sarı pilates firmasında 5000 ile 7500 Türk lirası arasında satılmakta bu firmadan güvenerek alışveriş yapabilirsiniz. Hepinize sağlıklı ve pilatesli günler dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.