PROTEZ SAÇ

PROTEZ SAÇ

Protez saç çok ince bir altyapının üzerine %100 insan saçı olan ve tamamen kendi saç karakterinize uygun saç tellerinin işlenmesinden oluşur.

Altyapının deri üzerine yapıştırılmasıyla uygulanır ve uygulama sırasında özel medikal yapıştırıcı ve solüsyonlar kullanılır. Protez saç kullanımı tıbbi olarak hiçbir cilt hastalığına veya tahrişe yol açmaz. Protez saçınıza istediğiniz gibi şekil verebilir, onunla spor yapabilir hatta yüzebilirsiniz.

    Kimler kullanabilir: Protez saçı cinsiyet ayırımı gözetmeksizin kellik sorunu olan tüm bireyler kullanabilir. Bunun yanında saçların dökülme evresi bitip bölgenin tamamen açılmasını beklemeniz de gerekmez, protez saç seyrek saçlar için de uygulanabilir. Protez saç aynı zamanda kemoterapi gören hastalara da uygulanabilir, hastaların dökülen saçlarını aratmayarak tedavi süresince kendilerini iyi hissetmelerini sağlar.

     Bizim farkımız: Royal Hair Design protez saç konusunda uzmanlaşmış bir kurumdur. Size s   unacağı en yüksek kalitedeki ürünleriyle saçlarınızda tamamen doğal görünümü elde edersiniz. Doğal görünümün yanısıra protez saçınızın canlılığını yitirmesi, dökülmesi veya yıpranması gibi durumlar kesinlikle söz konusu olmaz.

HALKA KAYNAK



    Royal Hair Design’a gelerek kısa saçlarınızı tamamen ya da sadece istediğiniz bölgeleri istediğiniz uzunluğa getirebilir veya seyrek saçlarınızı gürleştirebilirsiniz. Burada saçlarınızı uzatmak için sizlere alternatifler sunulur.  

 

    Saç kaynaklarında Royal Hair Design’ı tercih etmenizin birkaç sebebi vardır. Burada yapılan kaynak saçları daha uzun süre kullanabilirsiniz, bu kaynak saçların kolaylıkla çıkma veya dolaşma problemi yoktur. Kaynak saç uygulamasını halka kaynak ve keratin kaynak olmak üzere iki farklı teknikle yapabiliyoruz.  Her iki teknikte de kullandığımız kaynak saçlar %100 doğal insan saçıdır,  boyamaya, dalgalandırmaya, föne ve bunlar gibi diğer kuaför işlemlerine uygundur. Üstelik fiyatı bu özelliklerin hiçbirine sahip olmayan kaynak saçlardan daha hesaplıdır.

    Halka kaynakta kullanılan saçlar tamamen doğal insan saçıdır. Küçük halkalar kulanılarak takılan kaynak saçların uygulama ve sökülme tekniği son derece pratiktir. Saçınızın karakterine göre işlem sırasında size uygun olan halkalar kullanılır. Örneğin, saçlarınız zayıf ve kolay zarar görüyorsa saçlara zarar vermeyen içi silikon kaplı halkalar kullanılır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.