Propa Zincirlikuyu'da yaşam başlıyor

Propa Zincirlikuyu'da yaşam başlıyor

Merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı ile iş dünyasına yepyeni bir soluk getirecek Propa Ofis Optima, Propa İnşaat tarafından İstanbul'un en değerli merkezi iş alanı Zincirlikuyu'da hayata geçiriliyor.

 Propa İnşaat'ın Ofis Serisi'nin ikinci halkası olan Propa Ofis Optima, verimli ve optimum kullanım alanlarıyla fark yaratıyor. Projede, 78 metrekare ofis bölümünden 4 bin 150 metrekare müstakil A sınıfı ofis binasına kadar her ihtiyacı karşılayan özel seçenekler ön plana çıkıyor. 

İstanbul Avrupa Yakası'nda iş dünyasının tam kalbi olan Zincirlikuyu'da, Propa İnşaat güvencesiyle A sınıfı ve butik bir ofis projesi yükseliyor. Propa Ofis Optima, merkezi konumu, 6 bin metrekare kapalı alanı, akıllı bina sistemlerinin yanı sıra verimli, esnek ve bölünebilir ofis alanlarıyla da farklı ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde dizayn ediliyor. Akılcı işletme yönetimi sayesinde minimum gider ile maksimum verimliliğin hedeflendiği Propa Ofis Optima'da ofisler 543 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 



TEKNOLOJİYLE DESTEKLENİYOR
Akıllı bina teknolojisiyle tasarlanan Propa Ofis Optima, uzaktan kontrol, izleme ve raporlama imkânlarını iPhone-iPad, android gibi en yeni teknolojik uygulamalarla destekliyor. Yüzde 81 gibi yüksek verimlilik oranı ile İstanbul'un en verimli A+ ofis binası olan Propa Ofis Optima'da en küçük oda bile bağımsız ısıtma – soğutma ve havalandırma olanağına sahip. 


Firmadan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Kullanıcıları için her türlü konforun düşünüldüğü Propa Ofis Optima'da yer alan A sınıfı ofisler, minimum masrafla taşınmaya hazır olacak. Ferah ve aydınlık çalışma alanları için 4 metre kat yüksekliği ve açılabilir camların bulunduğu projede, ofisinizi dilediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz. Propa Ofis Optima'da 465 metrekarelik komple bir katı satın alabilir ya da 78, 87, 110 ve 192 metrekarelik ofis seçeneklerini tercih ederek ihtiyacınıza en uygun ofis ortamını oluşturabilirsiniz. Propa Ofis Optima'da kurumsal kullanıcılar için 4 bin 150 metrekare kullanım alanına sahip müstakil A sınıfı ofis seçeneği de sunuluyor. 
Geniş otopark imkânı, toplantı odaları, sosyal alanlar, kafe, restoran ve fitness stüdyo projeye zenginlik katan unsurlar arasında yer alıyor. Dekorasyon konusunda tüm kullanıcılara teknik ve tasarım destek hizmeti Propa İnşaat tarafından veriliyor."

.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.