Polisin gözü önünde vurdular

Polisin gözü önünde vurdular

Kartal Adliyesi önünde, 6 ay önce işlenen bir cinayetin davasında silahlar konuştu. Eli tabancalı adamlar polisin önünde adam vurdu.

Samandıra'da yaklaşık 6 ay önce Yasin Özyakışır'ın tabancayla öldürülmesine ilişkin sanık Ferhat Aykutluğ'un tutuklu olarak Kartal 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davayı izlemek üzere, her iki tarafın akrabaları Cevizli'de bulunan adliye binasına geldi.

Adliye binası önünde duruşma öncesi, Kars'ın Digor ilçesinden oldukları bildirilen her iki aile üyeleri arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada, silahların da kullanılması üzerine Kenan Özyakışır göğsünden, Yusuf Özyakışır da göğüs ve ayağından tabancayla yaralandı.

Yaralılar, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili polisin yaptığı çalışma sonucu, tabancayı kullandığı öne sürülen E.A'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 2 adet tabanca ele geçirildi.

Bu arada, silahlı kavganın ardından yaralıların kaldırıldığı hastane önüne gelen 2 aile arasındaki gerginliğin artması üzerine polis, aileleri gaz bombası kullanarak dağıttı.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.