Polise rüşvet teklif etti

Polise rüşvet teklif etti

Trafik kontrollerinde sahte ehliyetle yakalandı. Polise rüşvet teklif etti.

Adapazarı'nda yapılan trafik kontrollerinde sahte ehliyetle yakalanan Aydın Ç., götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'nde polislere “Üzerimde 200 YTL var. Eğer fazla para istiyorsanız kredi kartımda bin YTL var. Onu da alabilirsiniz'' dedi. Polisler, Aydın Ç. hakkında ‘rüşvet teklif etmek’ suçundan da işlem yaptı. Adliyeye sevk edilen Aydın Ç. tutuklandı.

Olay, dün gece Sedat Kirtetepe Caddesi'nde yapılan trafik uygulaması sırasında meydana geldi. Trafik ekipleri tarafından durdurulan 38 AS 571 plakalı otomobilin sürücüsü 27 yaşındaki Aydın Ç., polislere Fadıl Çelik adına düzenlenmiş sürücü belgesini gösterdi. Ancak polisler sürücü belgesinin sahte olduğunu anlayınca otomobilde arama yaptı ve farklı isimlere düzenlenmiş 2 sahte kimlik ile 7.56 mm çapında ruhsatsız tabanca, şarjör, MKE yapımı fişek ele geçirdi. Otomobilde Aydın Ç. ile birlikte yolculuk eden A.C.K. adlı kişinin de Mamaris'te yolcu taşıyan bir minibüs ve Atatürk Caddesi’nde iki ayrı yerdeki bombalama olayıyla ilgili açılan davada tutuksuz yargılandığı belirlendi.

Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerden Aydın Ç., Emniyet Müdürlüğü bahçesinde görevli polise suç unsurlarını görmemeleri ve kendisini serbest bırakmaları karşılığında üzerinde bulunan 200 YTL'yi vermeyi teklif etti. Aydın Ç. daha sonra da “Eğer fazla para istiyorsanız kredi kartımda bin YTL var. Onu da alabilirsiniz'' dedi.

Polisler Aydın Ç. hakkında ‘rüşvet teklif etmek’ suçundan da işlem yaptı. Adliyeye sevk edilen Aydın Ç. tutuklanırken, yanında bulunan A.C.K. serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.