Pepe: İspatlayamayan şerefsizdir

Pepe: İspatlayamayan şerefsizdir

Orman Bakanı Osman Pepe, oğlunun 600 dairesi olduğunu iddia eden CHP lideri Baykal'a 'İspatlamayan şerefsizdir' derken iddianın asıl sahibini kamuoyuna açıkladı.

Orman Bakanı Osman Pepe, oğlunun 600 dairesi olduğunu iddia eden CHP Lideri Deniz Baykal'a "Acaristanbul'un intikamını alma çabası, oğlumun değil 600, 6 evi olduğunu ispatlasınlar. İspatlamayan şerefsizdir" yanıtını verdi.

"Bu suçlamaların arkasında Acaristanbul'un intikamını alma çabası var. Bu iddiaları ortaya atan Mehmet Sevigen'dir. Mehmet Sevigen'in Beykoz Konakları'nda villası var, tapu işlemleri 15 gün önce tamamlandı. Bu yalan ve iftiralar kampanyası Acarlar tarafından organize ediliyor. Deniz bey önce mitingde 600 dairesi var dedi, bugün katıldığı televizyon programında 400 dedi. Değil 600 veya 400, benim oğlumun 6 evi olduğunu ispatlasın. İspatlamayan şerefsizdir. Seçim öncesi Acaristanbul'un intikamını alıp beni ve partimi yıpratmaya çalışıyorlar. Tekrar söylüyorum, oğlumun 6 dairesi olduğunu ispatlamayan şerefsizdir."



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.