Patlayan su borusu tamir edildi

Patlayan su borusu tamir edildi

Beşiktaş Abbasağa Mahallesi, Akdoğan Sokak'ta bulunan su borusu saat 03.00 sıralarında patladı. Bilinmeyen bir nedenle meydana gelen olayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis, İSKİ'den yardım istedi. Tamir ekibi ancak 3 saat sonra ulaştı.

Beşiktaş Abbasağa Mahallesi, Akdoğan Sokak'tan geçen su borusu henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Saat 03.00'da yaşanan olayı gören çevre sakinleri ilk olarak polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri bir yandan, tazyikten dolayı metrelerce yükseğe sıçrayan suyu durdurmanın yolunu ararken, bir yandan da işin uzmanı İSKİ ekiplerine ulaşmaya çalıştı. İSKİ ekipleri olay yerine ancak aradan geçen 3 saatin ardından gelebildi. Patlayan boru ise 2 dakika gibi kısa bir sürede tamir edildi.

Olayın başı ile sonu arasında kalan 3 saatlik dilim ise yaşanan su kıtlığı sebebiyle otomobillerini yıkamakta tereddüt eden araç sahiplerinin, beklenmedik bir anda gelen fırsattan doyasıya yararlanması ve polis ekiplerinin su israfını önlemek için her yolu denemesi ancak kendi üstünü ıslatmaktan öteye gidememesi ile geçti.

(İHA)






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.